• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Justin ve Hailey evleniyor ÇAĞRI ZORER

Justin ve Hailey evleniyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.08.2018, 00:00
Justin Bieber, gazetecilerin kariyeriyle ilgili “Sırada ne var?” sorusunu “Tabii ki evlenmek var” diye cevaplayarak herkesi şaşırttı

Pazar günü nişanlısı Hailey Baldwin ile New York'ta görüntülenen Justin Bieber, gazetecilerin sorularını yanıtlarken beklenmedik bir cevap verdi. Müzik kariyeri hakkında sorulan soruları cevaplayan ünlü yıldız, bir gazetecinin "Sırada ne var?" sorusuna, nişanlısı Hailey Baldwin'i gösterek "Sırada mı? Tabii ki evlenmek" yanıtını vererek herkesi şaşırttı.

GÜÇLÜ BİR İLİŞKİ

Çapkınlığı ve sansasyonel olaylarıyla bilinen Kanadalı şarkıcının evlilik yolunda ciddi olduğu ve düğünü de kendi ülkesinde özel bir yerde planladığı öğrenildi. Hailey Baldwin'e yakın bir kaynak Amerikan basınına verdiği demeçte "Hailey her zaman Justin'i sevdi ve aralarında güçlü bir ilişki vardı. Yakında dünya evine girecekler" açıklamasında bulundu.

DEMI LOVATO'YA DANSÇISINDAN DESTEK

Geçtiğimiz hafta evinde yüksek dozda uyuşturucudan dolayı hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Demi Lovato'nun sahne dansçısı Dan Vitale, yaşanan olayla ilgili ilk kez konuştu. Şimdiye kadar sessiz kaldığını söyleyen genç dansçı, "Demi hastaneye kaldırılırken yanında değildim ama şimdi buradayım ve burada olmaya devam edeceğim" dedi.

Lovato'nun hayranlarına da seslenen Vitale, "Ben de sizler kadar Demi'yi önemsiyorum ve şu an önemli olan onun iyileşmesi" ifadelerini kullandı.

ELTON JOHN'UN ANNESİ BRYCE HOWARD OLACAK

Müzik dünyasının değerli isimlerinden Elton John'un hayatını anlatan Rocketman'in oyuncu kadrosuna son katılan isim güzel oyuncu Bryce Dallas Howard oldu.
"Jurassic World" serisiyle dikkatleri üzerine çeken İngiliz aktris, Elton John'un annesine hayat verecek. Kingsman serisinde herkesin beğenisini toplayan Taron Egerton'ın ünlü müzisyeni canlandıracağı yapım için fantastik bir müzikal olacağı söyleniyor.

​STRANGER THINGS HAYRANLARINA KÖTÜ HABER

Tüm dünyada ilgiyle izlenen Netflix dizisi Stranger Things'in 3. sezon prömiyeri bir kez daha ertelendi. Televizyon Eleştirmenleri Birliği paneline katılan Netflix yönetici Cindy Holland, dizinin 2019 yazında yayınlanacağını açıkladı. Holland, hayranları üzen gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:

"Duffer Kardeşler ve Shawn Levy gerçekten çok sıkı çalışıyorlar ve geçtiğimiz sezondan çok daha iyi bir şey yapmaya çalışıyorlar. Beklediğimize değecek."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA