• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dünyanın en iyi annesi olacağım ÇAĞRI ZORER

Dünyanın en iyi annesi olacağım

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.07.2018, 00:00
Lindsday Lohan’la polemiğe girmek istemediğini belirten Paris Hilton bebek beklediği haberleri üzerine, “Bebek fikri beni çok heyecanlandırıyor. Kesinlikle bir bebeğim olsun istiyorum. Dünyanın en iyi annesi olacağım” dedi

Bir dönem sıkı dost olan Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ile Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan yıllar önce alkollü bir gece yaşadıkları kavga sonrası bir daha görüşmemişti.
Geçtiğimiz haftalarda Lindsay Lohan için "O bir patalojik yalancı" diyen Hilton, yeni açıklamalarda bulundu. Hafta sonu Las Vegas'ta, Paris Hilton Güzellik Merkezi'nin açılışında konuşan sarışın güzel, "Onun hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.
Sanırım yeni bir programa başlıyormuş. Bol şans diliyorum kendisine" ifadelerini kullandı.
Magazin dünyasından uzak yaşamaya özen gösterdiğini söyleyen 37 yaşındaki Hilton, bebek beklediği yönünde çıkan haberler için "Bebek fikri beni çok heyecanlandırıyor. Kesinlikle bir bebeğim olsun istiyorum" ifadelerini kullanan Hilton "Dünyanın en iyi annesi olacağım" dedi.

​ALESSANDRA EN BÜYÜK HAYALİNİN PEŞİNDE

Ünlü model Alessandra Ambrosio, şu sıralar dünyayı gezmekle meşgul. Mesleği gereği birçok ülkeye gittiğini ama hepsini göremediğini belirten Ambrosio bu yaz 10 ülkeyi adım adım gezeceğini söyledi. Şu sıralar Atlantic City'de olan süper model Ambrosio, Instagram'daki takipçilerini de unutmuyor ve sık sık fotoğraflar ve hikayeler paylaşıyor.

​CHARLİE'NİN MELEKLERİ GERİ DÖNÜYOR

Bir süredir yeniden çekileceği yönünde söylentilerle gündeme gelen "Charlie'nin Melekleri" hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.
Filmin 2019 Eylül ayında sinemalara gireceği kesinleşirken melekleri oynayacak aktrislerin de belirlendiği öğrenildi. Kristen Stewart, Ella Balinska ve aynı yıl içerisinde Disney prensesi Jasmine'e de hayat verecek olan Naomi Scott üç güzel meleği canlandıracak. Elizabeth Banks'in hem yönetip hem de senarist ekibinin başında olacağı filmde kadın dokunuşu ağırlıkta olacak.

TOM MORELLO'DAN SIRA DIŞI ALBÜM

Gitarıyla rock müzik tarihinde özel bir yeri olan Tom Morello'nun yeni albümü Atlas Underground'da çalıştığı isimler heyecan yarattı. Killer Mike, Big Boi, RZA, GZA, Gary Clark Jr., Steve Aoki, Portugal. the Man, Marcus Mumford ve Bassnectar gibi isimlerin yer aldığı albüm, ünlü rap'çilerden, elektronik müziğin ustalarına ve tabii ki başarılı rock müzisyenlerini barındırıyor. 12 parçadan oluşacak olan eğleneceli albümün 12 Ekim'de raflardaki yerini alması bekleniyor.

YÜZÜK ONLARA EMANET

Amazon'un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin senaristleri JD Payne ve Patrick McKay oldu. Dizinin sorumluları olarak göreve getirilen Payne ve Mc Kay ikilisi yaptıkları ilk açıklamada "J.R.R. Tolkien'in yarattığı zengin dünya görkem, yürek, bilgelik ve karmaşa dolu. Bu dünyayı Amazon ile birlikte hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız" diyerek duygularını ifade ettiler. Dizinin lisans ücretine tahmini prodüksiyon masrafları da eklendiğinde 500 milyon dolarlık maliyetle ekran tarihinin en pahalı dizisi olması bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA