• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çekimlere 11 saat kala çekildi ÇAĞRI ZORER

Çekimlere 11 saat kala çekildi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.08.2018, 00:00
Angelina Jolie başrolde yer alacağı Come Away filminden çekilme kararı aldı. Çekimlere 11 saat kala yapımcıyı arayıp kararını bildiren Jolie çekilme nedenini açıklamadı

43 yaşındaki Oscar'lı oyuncu, Lincoln filminin yıldızı David Oyelowo ile birlikte başrolde yer aldığı fimin çekimlerine geçen pazartesi başlayacaktı. Jolie'nin çekim öncesinde yapımcıları arayarak projeden çekildiğini söylediği iddia edildi. Jolie böylece fantastik türdeki yeni filmin geleceğiyle ilgili akıllarda soru işareti bıraktı.

NE OLACAĞI BİLİNMİYOR

Bugünlerde İngiltere'de bulunan oyuncunun rolüne dönüp dönmeyeceği ya da filme yeni bir başrol bulunup bulunmayacağı bilinmiyor.
Aylar öncesinden yapılan anlaşma ve hazırlıkların sonunda neler olacağını kimse bilmiyor. Yapımcılar Jolie'yi filme dönmesi için ikna etmeye çalışacak. Ancak Angelina Jolie cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Come Away filminde Alice ve Peter Pan iki kardeş, Angelina Jolie ve David Oyelowo da onların anne babası olarak seyirci karşısına çıkacaktı. Projeden çekilme kararı, Jolie'nin 54 yaşındaki oyuncu Brad Pitt'i çocuklarına maddi destek sağlamamakla suçlamasının hemen ardından geldi.

PITT İLE SOR UNLARI VAR

İkilinin arasında süren boşanma ve velayet davasında Jolie'nin avukatları, mahkemede Pitt'in 18 aydır çocuklarına kayda değer miktarda para aktarmadığını ileri sürdü. Mahkemenin, Pitt'i, çocukları için ödeme yapmaya zorlamasını talep etti. Brad Pitt'e yakın kaynaklar ise ünlü aktörün her zaman anlaşmaya uygun davrandığını ileri sürdü. Mahkeme belgelerine göre boşanma bu yılın sonunda gerçekleşmiş olacak.

GÜZELLERİN ROLLER COASTER HEYECANI

Cara Delevingne, Bella Hadid ve Kendall Jenner Lunapark'a gitti. Roller Coaster'a binen ünlü mankenlerden Bella Hadid'in oldukça heyecanlı olduğ gözlendi.
Cara Delevingne ise donuk bakışlarla duygularını gizlemeye çalışıyordu. instagram hesaplarından fotoğraf paylaşan modeller oldukça eğlenmiş görünüyordu.

GÜLLERİN İÇİNDEN

Amerikalı model Amber Lancaster Los Angeles'ta bir etkinliğe katıldı. Lancaster, ayakkabıların tanıtıldığı etkinlikte çiçeklerle ve ayakkabılarla süslenmiş bir tag'ın altında poz verdi.

ANNE VE BABA GALAYA HAZIR

Model ve oyuncu Rosie Huntington Whiteley instagram hesabından aile fotoğrafını yayınladı. Whiteley, Babanın film galasına gidiyoruz etiketiyle paylaştı.
Ünlü modelin nişanlısı Jason Statham'dan olan oğlu bir yaşında.

WEİSZ VE CRAİG'İN BEBEĞİ BÜYÜYOR

Osca rlı Hollywood oyuncusu Rachel Weisz, James Bond yıldızı eşi Daniel Craig ile birlikte New York'ta görüntülendi.
48 yaşında hamile kalan oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü. Bir yemek sonrası arabalarına binen çift, birlikteliklerinden ilk çocuklarını kucağına alacak. Weisz'ün ünlü yönetmen Darren Aranofsky ile birlikteliğinden 11 yaşında bir oğlu bulunuyor. Daniel Craig'in ise önceki evliliğinden 25 yaşında bir kızı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA