• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lopez’e kıskançlık kıskacı ÇAĞRI ZORER

Lopez’e kıskançlık kıskacı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.08.2018, 00:00

Geçtiğimiz yıl ünlü rap'çi Drake ile yaşadığı kısa süreli ilişkiden sonra eski beyzbolcu Alex Rodriguez ile birlikte olan Jennifer Lopez, 1.5 yıllık ilişkisinde kıskançlık sorununu aşamıyor. Dünyaca ünlü yıldızın eski aşkları ve boşandığı eşi Marc Anthony ile dostane bir şekilde görüşmesinden rahatsız olan Rodriguez'in bu nedenle sık sık Lopez'le tartıştığı ve bu kişileri hayatından çıkarmasını istediği öğrenildi.

KAVGALARDAN MUTSUZ

Ünlü beyzbolcunun kıskanç tavırlarından dolayı evlilik hakkında emin olamayan Lopez'in, bir süre daha nikah masasına oturmak istemediği iddia edildi. İkiliye yakın kaynaklar, Lopez'in yaşanan kavgalar nedeniyle mutsuz olduğunu ve ayrılık kararı alabileceğini söyledi.

PRIYANKA CHOPRA AKSİYONA ATILACAK

Bollywood'un en çok kazanan oyuncularından ve Hindistan'da en popüler ünlülerden biri olan Priyanka Chopra, son yılların yükselen yıldızı yakışıklı aktör Chris Pratt'in baş rolünde yer aldığı Cowboy Ninja Viking'in kadrosuna katıldı. Son olarak Sahil Güvenlik filminde izleyici karşısına çıkan Hint güzelin aksiyon türündeki filmde önemli bir kadın karaktere hayat vereceği öğrenildi.
Michelle McLaren'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film önümüzdeki sene Haziran'da vizyona girecek.

'LOVATO'YU BU YOLA MÜZİK ENDÜSTRİSİ İTTİ'

Amerikalı müzisyen Sean Paul, geçtiğimiz günlerde yüksek dozda uyuşturucudan hastaneye kaldırılan Demi Lovato hakkında konuştu. 6 yıl sonra tekrar kimyasal maddelere başvuran Lovato'nun düştüğü durum için müzik endüstrisini suçlayan Paul, müzik sektörünün yoğun temposunun sanatçıları bu yola ittiğini söyledi.
Müzik endüstrisini hedef tahtasına oturtan ünlü rap'çi, "Sürekli bir koşturmaca içindeyiz, bazen ara vermeye ihtiyacın olduğunu hissedersin ama bir mola bile veremezsin" dedi.

ZENDAYA, SABIRSIZ VE ÇOK HEYECANLI

Amerikalı genç yetenek Zendaya, uzun zamandır çekimleri süren yeni dizisi Euphoria'nın ilk tanıtım videosunu sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.
Oyunculuğunun yanı sıra dansçı, şarkıcı ve model olan 21 yaşındaki Zendaya, yeni projesi için oldukça heyecanlı ve sabırsız olduğunu söyledi. Bir grup lise öğrencisinin yaşamlarını mercek altına alana dizinin yapımcıları arasında ünlü rap'çi Drake de yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA