• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mücadeleye devam ÇAĞRI ZORER

Mücadeleye devam

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.08.2018, 00:00
Aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastaneye kaldırılan ABD’li pop şarkıcısı Demi Lovato, ilk kez açıklama yaparak uyuşturucuyla mücadeleye devam ettiğini belirtti

25 yaşındaki ABD'li şarkıcı, Instagram'da, "Alışkanlığımla ilgli yolculuğum hakkında her zaman açık oldum" şeklinde başlayan açıklamasında, "Öğrendiğim şey, bu hastalığın zamanla yok olan veya solan bir şey olmaması.
Mücadele etmek zorunda olduğum bir şey ve mücadele henüz tamamlanmadı" dedi. 24 Temmuz'da hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının hangi maddeleri kullandığı kamuoyuna açıklanmadı.
Lovato, yaptığı açıklamada Tanrı'ya, hayranlarına, ailesine, ekibine ve Los Angeles'taki Cedars-Sinai Medical Center'da bulunan sağlık personeline teşekkür etti.

ŞİMDİ İYİLEŞME ZAMANI

"Şimdi iyileşmek için zaman, sağlıklı olmaya odaklanma ve tedaviye devam etmem gerekiyor" diyen şarkıcı, "Mücadeleye devam" mesajı verdi. Lovato, uzun zamandır uyuşturucu sorununun yanı sıra yeme bozukluğu ve bipolar hastalığıyla da mücadele ediyor.
Demi Lovato, geçen yıl yayınlanan YouTube belgeselinde alkol ve uyuşturucu kullanımıyla mücadelesinden açıkça söz etmişti.

YENİ STAR TREK, PATRICK STEWART'A SÜRPRİZ OLDU

Yeni Star Trek dizisinin başrolünde usta aktör Patrick Stewart yer alacak. Stewart dizide unutulmaz Jean-Luc Picard rolüne geri dönecek. CBS All Access tarafından hayata geçirilen Star Trek dizisi, Star Trek: The Next Generation'ın devamı niteliğinde olmasa da Jean-Luc Picard karakterinin hikayesini takip edecek. Patrick Stewart büyük yankı uyandıran gelişmeyi şu sözlerle değerlendirdi:

"2002 yılında son filmi çektiğimizde Star Trek'le olan ilişkimin sonuna geldiğimi hissetmiştim. Bu nedenle, şimdi Jean-Luc Picard'a geri dönmekten ve içerisinde yeni boyutları keşfedecek olmaktan heyecan duyuyorum ve bu benim için beklenmedik fakat hoş bir sürpriz..."

MATARASIZ ÇIKMIYOR

Amerikalı oyuncu Reese Witherspoon bir iş görüşmesi için Santa Monica'ya geldi. Ünlü yıldız Jean pantolonu ve kareli gömleği ile spor bir tarz sergiledi.
Witherspoon'un su matarasını da yanından ayırmadığı görüldü.

DEVS'İN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

FX'te yayınlanacak Devs'in oyuncu kadrosu da belli oldu. Ex Machina ve Annihilation'ın yönetmeni Alex Garland, mini dizisi Devs ile FX ekranlarında olacak. Bilim kurgu türündeki Devs, Garland'ın iki filminde de birlikte çalıştığı DNA TV ve Scott Rudin'in imzasını taşıyor.
FX'ten ilk sezon onayını alan Devs'in oyuncu kadrosu da belli oldu. Buna göre sekiz bölümden oluşan dizinin başlıca rollerinde Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha, Zach Grenier, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny ve Alison Pill gibi isimler yer alacak.
Sonoya Mizuno'nun başkarakter Lily Chan'a hayat verdiği dizide Nick Offerman'ı şirketin genel müdürü rolünde izleyeceğiz.

AĞIR BİR ANTRENMANDAN ÇIKTI

Oscar'lı oyuncu Charlize Theron Batı Hollywood'da kameralara yakalandı. Spordan çıkan Theron'un spor ayakkabıları da elindeydi. Yüzündeki kızarıklıktan oldukça ağır bir antrenman yaptığı anlaşılan ünlü yıldız kameralara gülümsemeyi de ihmal etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA