• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harry Styles stili ayrılık ÇAĞRI ZORER

Harry Styles stili ayrılık

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.08.2018, 00:00
Harry Styles, Camille Rowe’dan hiçbir sebep göstermeden ani bir kararla ayrıldı. Daha önce Kendall Jenner Sara Sampaio ve Cara Delevingne ile aşk yaşayan çapkın şarkıcı, önceki ilişkilerini de aynı şekilde bitirmişti

One Direction grubuyla ünlenip şimdilerde kariyerine tek başına devam eden İngiliz şarkıcı Harry Styles, bir yıldır birlikte olduğu Victoria's Secret modeli Camille Rowe'dan ayrıldı. 23 yaşındaki yakışıklı müzisyen ile Fransız model uzun süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşıyordu. Fransız sevgilisinden ani bir kararla ayrıldığı öğrenildi.
Styles'ın dünya turnesini bitirdiği gün kendisinden 5 yaş büyük olan Rowe'a ayrılık kararını ilettiği fakat nedenini açıklamadığı iddia edildi.
Daha önce Victoria's Secret meleklerinden Kendall Jenner, Sara Sampaio ve Cara Delevingne ile aşk yaşayan çapkın şarkıcı, önceki ilişkilerinde de ani kararlar alarak ayrılık yolunu seçmişti.

​NICOLE KIDMAN YAPIMCILIĞI SEVDİ

Rol aldığı ve yapımcılığını üstlendiği Big Little Lies dizisi ile televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran Nicole Kidman, yeni bir dizi ile beyaz camdaki ağırlığını artırıyor. Oyunculuğunun yanı sıra yapımcı olarak da başarı yakalayan güzel aktrisin, Amazon'a götürdüğü dizi teklifi şirket yönetimi tarafından onaylandı. Janice Y.K.
Lee imzalı romandan uyarlanan The Expatriates adlı dizinin hazırlıklarına başlayan Kidman'a, Alice Bell, Per Saari ve Theresa Park gibi oyuncular eşlik edecek.

MÜZİĞİN KRALİÇESİ GERİ DÖNÜYOR

2015 yılında çıkardığı Rebel Heart albümünden sonra uzun bir sessizliğe gömülen pop müziğin efsane ismi Madonna, yeni albümünün yıl sonunda çıkacağını müjdeledi. Bir İtalyan dergisine konuşan dünyaca ünlü şarkıcı, 12 yaşındaki oğlu David Banda'nın futbolcu olma hayallerinin peşinden Lizbon'a taşındığını, şehrin kendisini çok fazla etkilediğini, ilham verdiğini ve çok iyi müzisyenlerle tanıştığını söyleyen Madonna "Bunların hepsi albüm çıkarmak için iyi birer sebep oldu" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA