• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Köle torunu Beyonce ÇAĞRI ZORER

Köle torunu Beyonce

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.08.2018, 00:00
Beyonce soyağacını araştırdığını söyledi. Ünlü şarkıcı, sahibiyle evlenen bir kölenin torunu olduğunu röportajında açıkladı

Yapılan anketlerde sıklıkla dünyanın en güzel kadını seçilen Beyonce'nin güzeliğini aldığı ailesine ait soyağacı ortaya çıktı.
Vogue dergisine konuşan ünlü şarkıcı, siyah, beyaz ve karışık ırklardan oluşan soyuna dair bugüne kadar hiç bilinmeyen bir gerçeği anlattı. 36 yaşındaki şarkıcının soyu, 150 yıl süren bir kölelik geçmişi olan Louisiana'ya dayanıyor. Beyonce, "Soyağacımı araştırdım ve kölesine aşık olup evlenen bir köle sahibinin torunu olduğumu öğrendim" dedi.

BÜYÜK BÜYÜKANNESİ

Beyonce, 1800'lere uzanan soyağacında, büyük büyük büyükannesinin Rosalie Jean Louis adında siyah bir köle olduğunu söyledi. Kölelik ABD'de Abraham Lincoln döneminde, 1865 yılında tamamen kaldırıldı.
Justin ve Hailey niye ağlıyor?
Evlilik hazırlığı yapan Justin Bieber ile Hailey Baldwin, New York'ta gözyaşları içinde görüntülendi.
Her gün bir haberle gündeme gelen taze nişanlılar Justin Bieber ile Hailey Baldwin, önceki gün Manhattan'da objektiflere takıldı. Bir kafede duygusal bir konuşma yapan çiftten ilk önce Hailey Baldwin gözyaşlarına boğuldu. Bunun üzerine Bieber, nişanlısının yüzünü avuçlarının içine alarak onu sakinleştirmeye çalıştı.

GÖZYAŞINI TİŞÖRTE SİLDİ

Ama bir süre sonra da kendisi ağlamaya başladı.
Bunun üzerine ayağa kalkan ünlü şarkıcı, gözyaşlarını tişörtüyle sildi. Muhabirleri gören ikili, hemen toparlanarak hızla uzaklaştı. Hailey Baldwin ile Justin Bieber, geçtiğimiz ay Bahamalar'da sürpriz bir şekilde nişanlanmış, evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı.

AMERICAN HORROR STORY'E 'COVEN' TRANSFERLERİ

American Horror Story: Apocalypse'in oyuncu kadrosuna 'Coven' sezonunda rol alan isimler katıldı. Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy, sosyal medya hesapları üzerinden American Horror Story'nin 8. sezonundan yeni bir gelişmeyi paylaştı. Buna göre American Horror Story: Apocalypse kadrosuna, dizinin Coven sezonundan Taissa Farmiga, Lily Rabe, Gabourey Sidibe, Frances Conroy ve Stevie Nicks de dahil birçok isim katıldı. Kadroya yeni dahil olan oyuncuların daha önce Coven sezonunda canlandırdıkları karakterlere geri dönmeleri bekleniyor. Murphy'nin açıklamalarına göre American Horror Story: Apocalypse, dizinin 1. (Murder House) ve 3. (Coven) sezonlarını bir araya getirecek.
İki sezonun birbirine nasıl bağlanacağı ise henüz açıklanmadı.

RUBY ROSE YARASA KADIN OLUYOR

Hazırlıkları süren Batwoman dizisinde başrole Ruby Rose getirildi.
Batwoman dizisinde ikonik karaktere hayat vermeye hazırlanan Ruby Rose, ilk olarak her sene yapılan DC ortak bölümünde boy gösterecek. Aralık ayında yayınlanacak olan bölümde DC kahramanlarının arasında Batwoman karakteri ilk kez görünecek. Batwoman pilot bölümünün sezon onayı alması durumunda 2019 içerisinde prömiyer yapması bekleniyor.

BRIE LARSON JUST MERCY'E KATILDI

Şimdiden gelecek senelerin en heyecan verici projelerinden biri olan "Just Mercy", oyuncu kadrosuna önemli bir ismi katmaya hazırlanıyor. Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı aktris Brie Larson'ın filmde rol almak için görüşmeleri tamamlamak üzere olduğunu öğrenildi. Filmin oyuncu kadrosunda "Black Panther"ın kötü adamı Michael B. Jordan ve Oscar ödüllü Jamie Foxx yer alıyor.
"I Am Not a Hipster", "Kısa Dönem 12" ve "The Glass Castle" filmleriyle karşımıza çıkan ödüllü yönetmen Destin Daniel Cretton kamera arkasına geçerken, senaryo yönetmen Cretton ve Andrew Lanham tarafından yazılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA