• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eski hatalarımızdan ders alacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Eski hatalarımızdan ders alacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Duygusal planlar yapmak için uygun bir gün. Ay, bilinçaltımıza yeni bir şekil verirken, yenilenme duygusu ile hareket edeceğiz. Eski alışkanlıklarımızı değiştirmek için, gerekli donanıma sahibiz. Hatalarımızdan ders almayı bilmeliyiz. İş görüşmelerine gideceğimiz kişilerin, özel konumlarından dolayı zorluklar yaşayabiliriz. Aşk ilişkilerimizde sezgisel yeteneğimiz ön plana çıkıyor. Bazılarımızın çocuklarıyla ilgili planları varsa bu planları uygulamaya koyabilirler. Uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı ziyaret edecek, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmak isteyeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Duygusal konularda aşırıya kaçabilirler. Güven duygularının yoğun olmasından kaynaklanan bir bencillikleri vardır. Çevrelerinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Algılamaları güçlüdür. Düzenlerinin bozulmasından hoşlanmazlar. Yaşamları hep belli bir düzen dahilindedir. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanırlar. İçsel olarak, mantıklarına güvenirler. Son derece pratik ve beceriklidirler. İlişkilerinde aradıkları özellikleri bulurlarsa, hiç çekinmeden evlenirler. Toplumda iyi yerlere gelirler. Genellikle ses getirici işlerin altına imza atarlar.

KOÇ:
Ailenizin davranışları, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal tartışmalara girmemelisiniz.

BOĞA:
Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi odaklamada zorluklar yaşayacaksınız. Fedakarlıklarınızın anlaşılmaması sizi üzebilir.

İKİZLER:
Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Algılama yeteneğiniz güçleniyor.

YENGEÇ:
Bugün, tenkitlerden uzak kalmak istiyorsunuz. Ailenizin duygusal konularınıza karışması canınızı sıkabilir. Tepkilerinizi sessiz protesto ile yansıtabilirsiniz. Gizli çekişmeler sağlığınızı etkiliyor.

ASLAN:
Geleneksel yapınızı bozmak istemediğiniz için, çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çatışmalar oluşabilir. Yeni fikirler başta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz.

BAŞAK:
İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Bugün, Ay'ın konumu olayları abartmanıza neden olabilir. Ailenizin problemleri gündeme gelebilir. Onların fikirleriyle uyum sağlamanız güçleşebilir.

TERAZİ:
Karşınıza çıkan beklenmedik zorluklarda hemen yıkılıyorsunuz. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Bugün, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve öyle hareket edin.

AKREP:
Bugün, her şeyiyle ilginç bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel ilişkilerinize belli bir canlılık verirken, Mars'ın etkisiyle huzursuz hissedebilirsiniz. Planlarınız aksayabilir.

YAY:
Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Bugün, sürpriz gelişmeler gündeme gelecekt. Şaşkınlık geçirebilirsiniz.

OĞLAK:
Atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz.

KOVA:
Bilinçaltınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Kendinize özgü davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir.

BALIK:
Bugün yeniliğe ihtiyacınız var ve düşüncelerinizi paylaşacak dostlarla bir araya geleceksiniz. Gireceğiniz ortamda farklı insanlar ilginizi çekebilir. Kişisel cazibeniz artıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA