• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz.
BOĞA:
Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Manevi duygularınız ön planda.
İKİZLER:
Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İdeallerinizden Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz.
YENGEÇ:
Ay para evinizde ilerliyor ve kazançlar konusunda fazla hayale kapılmamanız konusunda sizi uyarıyor. Maddi kayıplardan korkuyorsunuz. Dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak.
ASLAN:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.
BAŞAK:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.
TERAZİ:
Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz. Bugün, olumlu duygular içindesiniz.
AKREP:
İşinizde yüksek bir performans yakalamak için, engeller karşısında olumsuz bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü karşı taraf hissettirme konusunda baskılı davranacaksınız. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.
YAY:
Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Yaşantınıza daha fazla aksiyon kazandırmak istiyorsunuz. Gücünüzün sizi doğru yerlere götüreceğinden eminsiniz.
OĞLAK:
Bugün, iş yaşantınızda sinirli bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.
KOVA:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duygularının çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Onunla duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmek başarıyı getiriyor.
BALIK:
Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz ve uzak kaldığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya telefonla görüşebilirsiniz. Kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA