• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.06.2015, 00:00
KOÇ
Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Üstelik bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. Sezgileriniz artıyor.
BOĞA
Enerjinizin yüksek olmasına rağmen, Merkür'ün geri hareketi maddesel konularda olumsuz üzücü sonuçlara neden olabilir. Atacağınız yanlış bir adım, işlerinizde istenmeyen noktalara gelmenize neden olabilir.
İKİZLER
Karşınıza çıkan kişileri gözünüzde büyütebilir, onlara farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Aşk ilişkinizde sır olmayı tercih edebilirsiniz. Bu günlerde karşınıza çıkacak olan kişilere dikkat etmelisiniz.
YENGEÇ
Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız.
ASLAN
Merkür'ün geri hareketi bazı olumsuzluklara neden olacak. Doğrularınızı savunurken, inatçı yönlerinizde artışlar gözlenecektir. Yeniliklerden yana oluşunuz, bazı konularda reformist yönlerinizi ortaya çıkaracak.
BAŞAK
Beklentileriniz bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacaktır. Fakat, Merkür'ün her zaman olumsuzluk getirmediğini bilmelisiniz. Yollarla ilgili düğüm olmuş işlerinizin birden çözüldüğünü göreceksiniz.
TERAZİ
İsteklerinizde ısrarcı olmanız, daha fazla efor sarf etmenize neden olacak. Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile, aşktan kopmanız kolay olmayacak. Yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız.
AKREP
Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız.
YAY
Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi tartmaya çalışacaksınız.
OĞLAK
Sizden birçok kişi destek bekleyecek ve yakın çevrenizin de yardımına koşacaksınız. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız.
KOVA
Düşüncelerinizi saklayacak ve kendinize yöneleceksiniz. Yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.
BALIK
Gizli planlar ve eski arkadaşlarınızla yapılan "düşünce jimnastikleri" bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem, baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA