• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.06.2015, 00:00
KOÇ
Merkür geri giderken ilişkilerde sıkıntı yaratır. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. İlişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden dikkatli olmalısınız.
BOĞA
Merkür ilişkiler konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız.
İKİZLER
Merkür geri giderken bile düşüncelerinizde direniyorsunuz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli.
YENGEÇ
Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var.
ASLAN
Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Coşkularınızı yeteneğinizle birleştireceksiniz.
BAŞAK
Risk içeren yeni atılımlar için Merkür'ün ileri hareketini beklemelisiniz. Özgüveniniz sizi yanıltabilir. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz.
TERAZİ
Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Merkür geri gitmesine rağmen, güçlü bir performans sergilemenize neden olacak. Yeteneklerinize güveniyorsunuz. Kendinizi ispat edeceksiniz.
AKREP
İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Satın alma duygunuzun yoğun olmasından dolayı düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.
YAY
İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.
OĞLAK
Bu günlerde maddi riskler almanız mümkün. Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.
KOVA
Cazibeniz oldukça yüksek seyrediyor. Araştırmacı yönünüzü körükleyen aktiviteler içinde bulunurken, detaylar üzerinde yoğunlaşarak başarıyı yakalayacaksınız. İsteklerinizi enerjinizle donatacaksınız.
BALIK
Evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Taşınma olayları yaşıyor ve eşyalarınızı değiştirmek istiyorsanız, gezegenler size istediğiniz desteği verecektir. Disiplinli ve kuralcısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA