• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.06.2015, 00:00
KOÇ:
Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz.
BOĞA:
Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor.
İKİZLER:
Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.
YENGEÇ:
Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz.
ASLAN:
Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz.
BAŞAK:
Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz.
TERAZİ:
Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir.
AKREP:
Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. Finans konularıyla ilgili yeni bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz.
YAY:
Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Çevrenizin size hayranlık duyacağı bir gün yaşayacaksınız.
OĞLAK:
Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.
KOVA:
Hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni yaşantınızdaki farklı olaylara yelken açmalısınız. Esnek davranmanıza rağmen bugün çevrenizi şaşırtan bir tutum içindesiniz.
BALIK:
İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA