• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2015, 00:00
KOÇ:

Ufukta yepyeni duygular söz konusu. Eski dostlarla birlikte olmanın keyfini yaşayacaksınız. Hayatı istediğiniz gibi yaşayın. Yaptığınız fedakarlıklarınızın karşılığını alamadığınız zaman kalbiniz kararıyor.

BOĞA:

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Bazı kişilerin farklı düşünceleri sizi yolunuzdan döndürmesini istemiyorsanız temkinli davranın.

İKİZLER:

Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Anlamsız takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. Kendinize güvenmeli ve başarılı olma isteğinize gem vurmamalısınız. Çevrenizde sizi izleyenleriniz var.

YENGEÇ:

Çevrenize karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları, canınızı sıkacaktır. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık.

ASLAN:

İdeallerinizden taviz vermek istemeyişiniz sizi daha bir anlamlı yapıyor. Yollarla ilgili planlarınızı uygulamak için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Kendi amaçlarınızı doğru bir şekilde uygulamaya başlamalısınız.

BAŞAK:

Maddi konularla ilgili yoğunluğunuzu denetlemek zorundasınız. Geçmişte yatığınız hatalarla ilgili tekrarlarına dikkat etmelisiniz. Unuttuğunuz borçlarınız ve ödenmesi gereken sorunları yeniden gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir.

TERAZİ:

Karşıt burcunuzdaki Uranüs sizi öfkeli ve anlaşılmaz yapabilir. Doğrularınızdan emin olsanız bile, ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Sinirlerinize hakim olmalısınız..

AKREP:

Eskiye özlem duymanız yüzünden bazı hatalar yapabiliriniz. Geçmiş sorumluluklarınızın siz rahatsız etmesi, sizi üzüyor. Çevrenizdekilerle bütünleşmek adına yaptığınız çalışmalar sayesinde önemli atamalar yapacaksınız. Önemli kişilerden destek alacasınız.

YAY:

Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken, size fikir vermek isteyen insanları göz ardı etmemelisiniz. Onlarla olan ilişkilerinizi olumsuz etkilenmesiniz istemiyorsanız dikkatli olun.

OĞLAK:

Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

KOVA:

Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz.

BALIK:

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz.


2016'DA SİZİ NELER BEKLİYOR?

AKREP BURCU (21 EKİM - 20 KASIM)

Akrepler artık paralarının değerini çok iyi biliyorlar. Para biriktirmek ve harcamak konusunda önemli çalışmalar yapacaklar. Çevre ilişkileri değişiyor. Şimdiye kadar denemediği, korktuğu işleri deneyecekler. Hatta bazı konular üzerinde daha kapsamlı çalışmalar yapacaklar. Ulaşamadıkları insanlar kapılarını çalacak ve kapılar sonuna kadar açılacak. Sıkıntıları bitiyor ama para kazanmak için eylül ayını bekliyorlar.

ENERJİNİZ YÜKSELİYOR

Olağanüstü olaylar ilginizi çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Aşk duygularınız bu yıl yine çok yoğun. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. 2016 yılı birçok şeyi size öğretirken, yenilgilerin önemli olmadığını da gösterecek.

YATIRIM YILLARI BAŞLIYOR

Uzun bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen der de başka bir şey demezdiniz. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bu yıl yaşam değerleriniz yükseliyor. Satürn 18 Eylül 2015'te para evinizi denetlemeye başladı. Paranızın değerini biliyor olmanız sizi olumlu yatırımlara yöneltecek. Satürn ortalama 2.5 yıl para evinizde olacak. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Özelikle, bitiremediğiniz bir işiniz varsa bir şekilde tamamlayacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. Jüpiter 11. evinizde 2016, 10 Eylül'e kadar birçok hayalinizin kapılarını açarak sizi genişletecek. Bilgilerinizi arttıracak ve yeni insanlar sayesinde çevrenizi genişletecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA