• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2015, 00:00
KOÇ:

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek, gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

BOĞA:

Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranmalısınız.

İKİZLER:

Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.

YENGEÇ:

Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

ASLAN:

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz.

BAŞAK:

Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin.

TERAZİ:

İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

AKREP:

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalısınız.

YAY:

Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız.

OĞLAK:

Bugün aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Kendinizle ilgili sabit düşünceleriniz var ve hiç kimsenin, size karışmasına izin vermiyorsunuz.

KOVA:

Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir gün.

BALIK:

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

Oğlak'lar bu yıl bilgelikleriyle ortada

OĞLAK BURCU (21 ARALIK - 20 OCAK)

BAŞARI RENGİNİZ: Lacivert, sarı

AŞK RENGİNİZ: Pembe, uçuk mavi, yeşil

SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk sarı, mor, su yeşili

Başarılı olacaklar. Bu sene yurt dışına gidebilirler. Bazıları tamamen ülke değiştirebilir. Hayal ettiklerini gerçekleştirecekler. Bilgi, kültür ve kariyerleriyle ortaya çıkacaklar. Perdenin arkasında değil, önünde oynayacak ve kazanacaklar.

FARKINDALIĞINIZ ARTIYOR

Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Uzun yolların ve seyahatlerin gündeme gelmesiyle yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenirken yoğun bir telefon trafiği yaşayacaksınız. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak. Bazıları ziyaretinize gelecek veya siz onlarla ortak yolculuklara çıkabileceksiniz. Değişen ruh durumunuz nedeniyle, gizemli davranışlar içinde çevrenin ilgisini çekeceksiniz. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Derin duygular içindesiniz. Her şeyin araştırmasını tam olarak yapacaksınız. Yeni kazanç kapılarınız için, çevredeki fırsatlardan faydalanacaksınız.

TOPLUMSAL HAYATINIZ ÖN PLANDA

2016 yılı, önemli hatırlatmalarla karşınız çıkacak. Topumda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz. Artık, şans sizden yana. Yeni maddi kaynaklar bulacak, daha kazançlı işlerin altına imza atacaksınız. Jüpiter 10 Eylül'e kadar ruhsal evinizde ilerleyerek size maneviyatınızı ve yurt dışı şansınızı arttıracak. Yolculuklarda ilginç fikirleri paylaşacağınız kişilerle arkadaşlık edeceksiniz. Dikkatinizi çeken insanlarla farklı fakat arzuladığınız ortamlarda bulunacaksınız.

DÜŞLERİNİZ GERÇEKLEŞİYOR

Yıllardır istediğiniz düşleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikir birliği ettiğiniz kişiler size uygun kişiler olacak. Bulunduğunuz konumu destekleyici kurs gibi kısa eğitim çalışmalarında bulunacaksınız. Bu detaylar işinizle ilgili size katkılarda bulunacak. Bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn 2 yıl on ikinci evinizde size ruhsal baskı yapacaktır.

10 Eylül'e Jüpiter kariyer evinize geçerek Satürn'ün baskısınız azaltacak. Mesleki anlamda oldukça iddialı olacaksınız. Ortaklıklar ve iş birliği önem kazanacak. Sosyal ilişkileriniz canlılık kazanırken, cazibenizi arttıracak ve kaşı cins üzerinde oldukça etkili bir duruma geleceksiniz. Yoğun aktiviteler içinde, lider tavırlarınızla göz dolduracaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA