• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.12.2015, 00:00
KOÇ:

Duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz.

BOĞA:

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

İKİZLER:

Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz. Ay burcunuzda ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. İdeallerinizi gerçekleştireceksiniz.

YENGEÇ:

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız.

ASLAN:

Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir.

BAŞAK:

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Balık'taki Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz.

TERAZİ:

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.

AKREP:

Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Amaçlarınız ve hedefleriniz paralel ilerlerken, mesleki başarınız perçinlenecek.

YAY:

Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz. Bugün, çok inatçısınız.

OĞAK:

Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Dengeleri korumalısınız.

KOVA:

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.

BALIK:

Bugün Ay'ın konumu aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz. Küçük seyahatler güncellik kazanacak.


2016'DA SİZİ NELER BEKLİYOR?

BALIK BURCU (21 ŞUBAT - 20 MART)

Bir hayli savaşmaları gerekecek. Uzun yıllardır gözünü diktiği işler var ve o işler henüz tamamlanmadı. 2016 yılının ilk 6 ayı bunları tamamlamakla geçecek. İkinci 6 ayında keyfini sürecekler. 2016 yılının Eylül ayından sonra emlak, yatırım, miras, poliçe gibi devlet ya da hukuksal sorunlarından sonra gelen para ile şenlenecekler. Balık'lar da yılın en şanslı burçlarından biri
.
DEĞİŞİM RÜZGARLARI

Geçtiğimiz yıllarda bazı değişimler yaşadınız. Herkes sizi sakin ve dingin halinizle tanırken, Uranüs'ün burcunuza geçmesiyle birçok değişimi de beraberinde getirdi. Artık özgürlük naraları atan ve her an farklı duygulara hazır bir kişi ortaya çıkarıyor. Bazılarına göre; bu değişim şaşırtıcı ve agresif bir durumdu. Fakat siz yılmadınız ve kendinizi ispat etme savaşına girdiniz. Her şeye rağmen manevi gelişiminizi ön plana çıkaracak 2016 yılı, size çok şey kazandıracak unutmayın. Yıl boyunca Satürn 10. kariyer evinizdeki destekleyici etkilerini sizden esirgemeyecektir. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır.

KARİYER SİZDEN YANA

Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İletişiminizi kuvvetlendirecek ve aklınızı ve mantığınızı şansınızla birleştireceksiniz. Satürn; bu yıl sizi daha da olgunlaştırma konusunda zorlayıcı etkiler vermektedir. Onun kanunlarına karşı durmak yerine, öğretilerine kulak asmakta fayda var. Gerçekten, bu yıl yaşam okulundan mezun olmaktan başka şansınız yok. Özellikle, ilişkiler konusunda sınanacaksınız. Satürn kariyer evinizi Plüton bilinçaltınızı denetlemektedir. Bu iki ağır etkili bekçi gezegeninin size kazandıracağı çok şeyler var, unutmayın! Jüpiter 10 Eylül 2016'ya kadar karşıt 7. grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Birçok yeni aşk başlangıçları yaşayacak sevgili Balıklar bekledikleri güzellikleri yakalayacaklar. Artık istedikleri şansı yakalıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA