• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.01.2016, 00:00

KOÇ:

Bugün, planlarınızda ardı ardına değişimler söz konusu olacak. Takip etmekte zorlanacağınız olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla ortak düşünceler içinde olmanız, dostluklarınızda açılıma neden olacaktır.

BOĞA:

İşinizle ilgili bir takım sorunları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Olaylara anında müdahale ederek, zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Güçlü ve sabırlı yönlerinizi herkesin takdir ettiği biliyorsunuz.

İKİZLER:

Yolculuklarla ilgili projelerinizi yoğunlaştırmalısınız. Çıkacağınız seyahatlerde, bakış vizyonunuzu genişletecek olaylarla karşılaşacak ve yaşantınıza olan katkısını göreceksiniz.

YENGEÇ:

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bir takım gizlilikleri keşfedebilirsiniz. Gücünü olumlu bir şekilde hissedebileceğiniz ve sizin düşüncelerinizle ortak yansımalar yakalayacağınız dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

ASLAN:

Partnerinizin ve ortağınızın hayal gücüne dayalı işler yapabilirsiniz. Onun değişik fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde oturup, bu konuyu pekiştireceğiniz sohbetlerde, olaylara adapte olmaya çalışmalısınız.

BAŞAK:

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün, savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

TERAZİ:

Sosyal yapınızın körüklenmesine dayanamıyorsunuz. Bugün çılgın ve marjinal düşünceleriniz, ortaya çıkarıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızı çevrenize de aşılayacaksınız. İlginin üzerinizde olmasından oldukça memnunsunuz.

AKREP:

İnatçı tavırlarınızın size sağlayacağı hiçbir avantaj yok. Bugün, özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullanma hakkına sahipsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size ters gelen davranışlarından etkilenmemelisiniz.

YAY:

Taklit edilmekten zevk alıyor gibi bir haliniz var. Çevrenizdeki kişilere fikirlerinizi aşılamak isterken, aşırıya kaçmamalısınız. Bazı dostlarınızın sizi anlamaları her zaman kolay olmayabilir.

OĞLAK:

Sizin tarzınıza uymayan iş teklifleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını gücünüzün üstünde zorlamamalısınız. Bu tür çalışma alanlarını seçmeden önce, mantıklı düşünmelisiniz.

KOVA:

Siz sürprizleri seviyorsunuz. Bugün partnerlerinizle birlikte, bazı yeniliklere daha sıcak bakmalısınız. Katılacağınız davetlerde, dostlarınızın ortak görüşleri, sizin olumlu görüntünüzden yana olacaktır.

BALIK:

Aklınızdan çılgınca fikirler geçiyor fakat, tepki almak istemediğiniz için saklama gereği duyuyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzün kullanmak için farklı yolları denemeli ve duygularınızı açığa çıkaracak çalışmalara yönelmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA