• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.01.2016, 00:00
KOÇ:
Entelektüel konulara ilgi duyuyor ve bu tür ortamlarda bulunmaktan zevk alıyorsunuz. Maddesel konularınızı destekleyici yeni kazanç ortamlarınız için kısa seyahatleriniz olacaktır. Görüşeceğiniz kişilerin, size sunacakları teklif karşısında bocalayabilirsiniz.
BOĞA:
Çevrenizde gelişen olayların iyi bir takipçisi olmanıza rağmen, bugün duygularınızı kendinize saklamaktan yanasınız. Düşüncelerinizde bir kararsızlık söz konusu. Mantıklı olayların farklı bir değerlendirmesine girdiğiniz için, kaybettiğiniz zaman canınızı sıkabilir.
İKİZLER:
Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.
YENGEÇ:
Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden iş potansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz.
ASLAN:
Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içinde olmalısınız.
BAŞAK:
Kendi doğrularına inandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.
TERAZİ:
Bugün arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle yapacağınız duygusal sohbetler, kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Kişisel özgürlüğünüzü unuttuğunuz özel günlerden biri ve yalnız olanlar içinde olumlu bir gün olacak.
AKREP:
Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinize uygun hareket edebilir, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilirler.
YAY:
Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini seviyor olmanız, bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Bugün kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.
OĞLAK:
Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili küçük değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.
KOVA:
Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır.Eski dostlarınızla iş birliği gündeme gelebilir.
BALIK:
üYakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Duygusal konularda aşkın her trlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA