• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.01.2016, 00:00

KOÇ:

Başlattığınız işleri bitirmek konunda aceleci tavırlarınız var. Bugün, iyi niyetli ve yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz. İlginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız.

BOĞA:

Geleneksel olmanızdan dolayı, yenilikler konusunda tereddüt ediyorsunuz. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkarmak için kolları sıvamalısınız. Alışkanlıklarınızı zorlayacak herhangi bir nedenden demorilize olabilirsiniz.

İKİZLER:

Partnerinizle paylaşımlarınızın artacağı günler içindesiniz. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler.

YENGEÇ:

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Haberleri olumlu bir şekilde kendinize yönlendirebilirsiniz.

ASLAN:

Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Çalışma hayatınızla aşk yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız.

BAŞAK:

Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize ulaşacak, finans konularında yeni fikirler ve beklediğiniz haberlere kavuşacaksınız. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz.

TERAZİ:

Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Başarılı çalışmalara gireceksiniz.

AKREP:

Maddesel konularda kendi bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz. Koşullarınızı genişletmek amacı ile hareket etmelisiniz. Bazen çekimserliğiniz yüzünden çok şey kaybedebiliyorsunuz.

YAY:

Hızlı düşünüyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. İkna kabiliyetiniz oldukça yüksek. Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, aşk başarınızı verimli hale getirecek. Sırlarınızı kendinize saklama niyetindesiniz.

OĞLAK:

Gücünüzü ortaya çıkaracak işler yapacaksınız. Yollardan beklediğiniz, kariyerinizi etkileyecek haberler alacaksınız. İş konularına yoğun bir şekilde odaklaşacaksınız. Dikkatiniz mesleki konularda.

KOVA:

Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Egolarınızın yüksek olduğu bu dönemde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.

BALIK:

Başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacaksınız. Organizasyon çalışmaları içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA