• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.12.2016, 00:00

KOÇ:

Karşı tarafın size vereceği gücün çok önemli olduğu bir gün. Bazı işlerinizin ertelenmesine tahammülünüz olmadığı için, çevrenizi de bu konuda sıkıştırabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için, dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

BOĞA:

Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz.

İKİZLER:

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

YENGEÇ:

Ay burcunuzda ilerlerken yaratıcı yönlerinizi belirginleştiriyor fakat kendinize olan güven duygunuzu da geliştirmek isteyebilirsiniz. Hedefleriniz konusunda sır vermek istemediğiniz ve duygularınızı gizleme ihtiyacı içinde olacağınız bir gün.

ASLAN:

Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz.

BAŞAK:

Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alışveriş içinde olacaksınız. Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz.

TERAZİ:

Bugün yeni görüşmeleriniz var. Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor.

AKREP:

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor.

YAY:

Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar sizi buluyor.

OĞLAK:

Bu gün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alışverişi içinde olacaksınız. İş temponuzun şartları bir hayli ağır. Üstelik, oldukça titiz davranıyor ve hiç kimseye güvenemiyorsunuz. Seyahat planlarınızı uygulamak için uygun bir gün.

KOVA:

Bugüne sığdırmak istediğiniz bir çok planlarınız var. Seçimlerinizi özenli yapmalısınız. Başlangıç yapacağınız işlerde kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyor ve özgürlüğünüzü kullanma konusunda taviz vermiyorsunuz.

BALIK:

Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin bir araya gelmesi ile yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz hareketi kazandıracaktır. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA