• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2016, 00:00

KOÇ:
Kariyer evinizdeki Merkür değişik iş denemeleri konusunda size destek veriyor. Venüs yeni gruplaşma hareketleri içinde olacağını gösteriyor. Sevgi titreşimlerini hissedebileceğiniz önemli ortamlarda bulunacaksınız.

BOĞA:
Çevre ile olan etkileşimleriniz de bireyselliğiniz ön plana çıkacak, arzularınız doğrultusunda karar vermek isteyeceksiniz. Venüs'le güzel bir açı içine girecek olan Mars; ortak çalışmalarınızda ihtiyacınız olan pratikliği sağlayacaksınız.

İKİZLER:
Kozmik etkiler sizden yana çalışmasına rağmen, duygularınızda abartılmış eğilimler içine girmenizi de tetikleyebilir. Bu nedenle, yapacağınız işleri her yönüyle uzun uzun tartarak uygulamaya koyun. Karşıt evinizde ilerleyen Güneş, gizli arzularınızı ortaya çıkaracak.

YENGEÇ:
Ailenizin kadınları ve erkekleri geleneksel davranışları sizde sorun yaratacaktır. Siz, ilginç kişileri sevdiğiniz için, bu durumdan rahatsız olacaksınız. Bu dönemde daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz.

ASLAN:
Sınırlarınızı aşma konusunda adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Venüs ve Mars karşıt evinizde ilerliyor. Başlayacağınız yeni yaşam kesitlerinde kendi inisiyatifinizi kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz.

BAŞAK:
Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Zevk ve eğlenceye düşkünlük, değerlerinizi yanlış yönde kullanmanıza neden olabilir. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır.

TERAZİ:
Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Eğer; bir işverenseniz, işinizle ilgili çabalarınızın olumlu bir şekilde size döneceğinden emin olabilirsiniz. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz.

AKREP:
Karşınızdaki kişileri gereğinden fazla abartmamalısınız. Aşk hayatınızda oldukça romantik günler geçirebilirsiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir.

YAY:
Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.

OĞLAK:
Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz, birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA:
Ani değişimlerle aykırı düşünceler içine girebilirsiniz. Birlikte yaşadığınız evde yapacağınız değişimler onlara ters gelebilir. Yeni anlaşmalar yaparken; dikkatli davranmalısınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden sözleşmede bazı maddeleri atlayabilirsiniz.

BALIK:
Venüs günlük yaşantınızdaki gerekli enerjiyi size sağlıyor ve bir çok kombinasyon işleri size sunuyor. Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fakat bu dönemin en olumsuz yönlerinden biri: eleştirici yönlerinizle ilişkilerinizde pürüzler yaşayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA