• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.01.2017, 00:00

KOÇ

Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Mesleki sorumluluğunuz artıyor ve kariyerinizle ilgili yükselmeler söz konusu. Bir çok fırsat kendiliğinden ayağınıza gelecek.

ASLAN

Sizden büyük kişilerle takışmamalısınız.
Fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız.
Arkadaşlarınızla ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek kişilerle bir arada olabilirsiniz

YAY

Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz.
Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.
Motivasyon gücünüzü arttıran etken grup çalışmaları

BOĞA

Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız.

BAŞAK

Bugün uyumsuzluktan mümkün olduğu kadar kaçınmalısınız.
İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, ruhsal dinginliğiniz yönünden sizi motive ediyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.

OĞLAK

Hırslarınızla yaşam görüşleriniz aynı paralellikte gidiyor.
Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz.

İKİZLER

Temkinli bir şekilde ilerleyerek hedeflerinize ulaşacaksınız.
Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz.
Kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır.

TERAZİ

Bugün zaman kavramını unutturacak birçok aktiviteler içinde olabilirsiniz.
Hareketli bir gün geçirmek için, farklı planlar yapıyorsunuz. Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız.

KOVA

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız.

YENGEÇ

Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz.
Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz.

AKREP

Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.
Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Katılacağınız toplantılarda duygularınızı sezgilerinizle birleştirerek sonuca varmalısınız.

BALIK

Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA