• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.03.2017, 00:00

KOÇ

Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin, önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle, sosyal aktivitelere beraberce katılmayı teklif etmelisiniz.

ASLAN

Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak, partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir.

YAY

Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

BOĞA

Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

BAŞAK

Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz.

OĞLAK

Kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz. Bazıları da; gruplaşmalar yaşayarak, gerilimli ve huzursuz bir ortam içine düşebilirler.

İKİZLER

Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz.
Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor.

TERAZİ

Tanışacağınız kişilerin karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize de, gerek kalmayacaktır. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin, sizden çok farklı olması sizde hayranlık uyandıracaktır.

KOVA

Bugün, para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler.

YENGEÇ

Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz içi, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz.

AKREP

Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.

BALIK

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Bazılarınız dostlarınızla ortak projeler gerçekleştirirken bu çalışmalardan müthiş bir keyif alacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA