• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.07.2017, 00:00

KOÇ
Mesleki hedefleriniz için daha yoğun çaba harcamanızı gerektiren çalışmalar gündeme gelecek. Kişisel olarak, siz de bu eğilim doğrultusunda talepkar olacaksınız. Sosyal aktiviteler, profesyonel organizasyonlar size yeni kazanç yolları açıyor.

ASLAN

Çevrenizle ve yakın dostlarınızla beklediğiniz duygusal iletişimi kuracak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.
Onlarla birlikte bazı kişisel iş birlikleri içinde olacaksınız. Yapacağınız atılımlar için, şimdiden alt yapı çalışmalarına başlamalısınız.

YAY

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz , hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.

BOĞA

Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. İşinizle ilgili konular rutin bir şekilde gidiyor.
Askıda kalan ve karar veremediğiniz konularınızı bu dönemde etraflıca düşünecek zamanınız var.

BAŞAK

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız.

OĞLAK

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek.

İKİZLER

Söz konusu maddi kazançlar olduğu zaman, kafanız son derece işler çalışıyor. Bugün çevrenizde gelişen olaylara maddesel yaklaşabilir ve her şeyi kendi tarzınıza uygun değerlendirebilirsiniz. Kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.

TERAZİ

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz.

KOVA

Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız. İsteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, mantık ve duygu karışımı yaşıyorsunuz. Fevri hareketlerden sakınmalısınız.

YENGEÇ

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri.

AKREP

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız.

BALIK

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Duygusal anlamda içinize kapanıksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA