• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.07.2017, 00:00

KOÇ

Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken sınır tanımayacaksınız. Yaşama kendi gözlem çerçevenizden bakmanız, sizi farklı kılabilir fakat sizi anlamayan insanlar tarafından tepki almanız çok kolay.

ASLAN

Bugün daha esnek ve yaşama geniş bakmak istiyor ve düzeninizi bozan olaylardan kendinizi soyutlamak istiyorsunuz.
Alışagelmiş bir sistemli yapınız var. Üstelik çevrenizdeki kişileri yönetmeye alıştırmışsınız.

YAY

Duygusal anlamda kendinize dönük tavırlar içinde olmanız sizi ilginç yapıyor. Aşırı hassaslaştığınız anlarda, zorlanacağınız kesin. Neşeli yapınıza ters gelen bu durum, çevrenizde şaşırtacaktır.

BOĞA

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Çevrenizle duygusal iletişim kurmak için önemli günlerden biri. Duygusal bir şekilde himaye ettiğiniz kişilerin önemli bir kısmı gereksiz sorunlarıyla başınız ağrıtabilir.

BAŞAK

Aşırı tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Ailenizin sorunlarına karşı isteseniz de, duyarsız kalamayacağınız bir gün içindesiniz.

OĞLAK

Düşüncelerinizi gizlemek ve yolculuk planları yapmak bugün takıldığınız konular. Beklenen performanstan çok, sizin ne istediğiniz önem kazanıyor.
Yapacağınız işlerde, kendinize süreler tanıyorsunuz.

İKİZLER

Sezgisel yeteneklerinizin ön planda olduğu bir gün içindesiniz. Kendi duygularınızla baş başa kalmak isteyişinizi çevreniz anlamakta zorlanabilir. Maddi konularda gizli hesaplar yapmak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

TERAZİ

Sürekli konuşmak ve çevrenizde sizi dinleyen bir kitle olsun istiyorsunuz.
Önce duygular sonra iş diyenlerden olmadığınız halde nedense, daha romantik sözlere ihtiyacınız var. Karamsarlık size yakışmadığını biliyorsunuz.

KOVA

Bugün çevreniz çok kalabalık olmasına rağmen sır bir görünüm sergiliyorsunuz. İsteklerinizin anında gerçekleştirmek istiyorsunuz.
Yapmanız gereken çok iş var ve siz zaman problemleri yaşıyorsunuz.

YENGEÇ

Alışılmış duyguların size yarar vermediği bir gerçek. Alışkanlığınızdan vazgeçtiğiniz anlarda dış dünyaya yaklaşıyorsunuz.
Uzaklaştığınız kişilerin size yarar sağlayabileceğiniz unutmamalısınız.

AKREP

Özgürlüğünüzü parasal değerlerle birleştirmek istiyorsunuz. Yapılması gereken olayları kafanızda şekillendirmeden önce, isteklerinizi tespit etmelisiniz. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.

BALIK

Bugün sürekli enerjinizi denetlemek zorundasınız. Karşınıza çıkan birçok zincirleme fırsat yüzünden aklınız karışabilir. Bulunduğunuz koşulları kendinize yönlendirmek isterken, çevresel faktörleri unutmamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA