• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2017, 00:00

KOÇ:

Çalıştığınız iş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kendinizde kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Lehinize gelişecek olaylar sizi sevindirecektir.

BOĞA:

Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi ne şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi ve sabırlı bir çalışma içine gireceksiniz.

İKİZLER:

Bazı kararlarınızı ertelememelisiniz. Söz verdiğiniz olaylara nedensiz bir sıkıntıyla yaklaşıyorsunuz. Olumlu dengelerinizi korumak uğruna, taviz vermekte istemiyorsunuz. Baş ağrılarınız olabilir.

YENGEÇ:

Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir.

ASLAN:

Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz.

BAŞAK:

Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru kullanmalısınız. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecektir. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız.

TERAZİ:

Ay'ın burcunuzda ilerlemesiyle, duygusal hayatınızda dalgalanmalar söz konusu. Engellerden nefret etmenize rağmen, sözel olarak kendinizi yeterince ifade edemediğiniz için, çevrenize çok çabuk kırılabiliyorsunuz.

AKREP:

Bu dönem, iş imkanlarınızı çoğaltacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Tüm bunlar sizin beklediğiniz durumlar olduğu için her şeye hazırlıklısınız. Ev değiştirebilirsiniz.

YAY:

Hayatınızla ilgili yaşayacağınız değimlere hazırlıklı gireceksiniz. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacaktır. Sosyal becerinizi arttırmak ve elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmamalısınız.

OĞLAK:

Maddi durumunuz iyi görülüyor. Yeni tanışacağınız kişilerin, çevresel faktörlerinden beklenmedik bir şans kapınızı çalabilir. İlişkilerinizi doğru alanlarda kullanmanız gerekiyor. İçinizdeki güvensizliği yenmelisiniz.

KOVA:

Her konuda farklı düşünüyorsunuz. Sizin aklınıza gelenler, orijinal ve yaratıcı. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız tezatlara aldırdığınız yok. Bugün duygusal yönlerinizle akılcılığınızı, kombine kullanacaksınız.

BALIK:

Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda romantizm doruğa çıkacak. Bekarlar için büyük fırsatlar söz konusu. Detaylara önem verin.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA