• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2018, 00:00

KOÇ:

Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiçkimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler, bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar.

BOĞA:

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konular yüzünden, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.

İKİZLER:

Bugün, olayların üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edecek gerekli çabayı göstermeniz, sizi olumsuz kılabilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendi gücünüzü ortaya koyacak çalışmaları tercih edeceksiniz.

YENGEÇ:

Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. Ayak ağrılarınız olabilir.

ASLAN:

Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. İkili ilişkilerinize kendi damganızı vurmak istiyorsunuz.

BAŞAK:

İşbirliğini seviyor olmanız birçok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Net olmamakla yargılanabilirsiniz.

TERAZİ:

Eşinizle aranızda güçlü bağların oluşması sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız çalışmalarda, onunla güç birliği içinde olacaksınız. Entelektüel çalışmalarınızı destekleyecek, özel yardıma ihtiyacınız var. Hırslarınızı dizginlemelisiniz.

AKREP:

Kurallı hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi kolay sonuçlandırıyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz.

YAY:

Maddi konulara duygusal yaklaşım içindesiniz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız. Satürn gezegeni parasal evinizde ilerlerken, isteklerinizde başarılı olmanız için sabırlı olmanızı öneriyor.

OĞLAK:

Bugün, parasal konularda aceleci davranmakla bir çok fırsat kaçırabilir ve ihmal ettiğiniz konuların olumsuz geriye dönüşlerine tanık olabilirsiniz. Mantıklı yapınızı bilenler için hatalı bir davranış olarak nitelendirilecektir. Karşınıza çıkacak olan ilginç teklifleri incelemeden yanıtlamayın. Küçük aksilikler için olağan bir gün.

KOVA:

Beklentilerinizde belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yaşamınızı gereksiz ayrıntılardan kurtarın.

BALIK:

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizden ödün vermeyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA