• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2018, 00:00

KOÇ

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz.
Güven duygunuz gelişiyor.

ASLAN

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.

YAY

Bugün, kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz.
Duygularınız ve mantığınız kombinasyon halinde.
Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız.
Güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyorsunuz.

BOĞA

Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

BAŞAK

Değişken bir ruh hali içindesiniz.
İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

OĞLAK

Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz. İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güvenmiyorsunuz.

İKİZLER

Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.

TERAZİ

Bugün Ay'ın konumu, olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay etkileyeceksiniz.

KOVA

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi anlatma çabalarınız, başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, herkesten takdir görecek.

YENGEÇ

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir.

AKREP

Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize renklilik getiriyor. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz.

BALIK

Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanıza karşın bugün, size farklı fikirlerini kabul ettirmeyen çalışan çevrenize savaşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA