• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.04.2018, 00:00

KOÇ

Ay karşıt burcunuz Terazi'de ilerlerken, zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız.
Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapacaksınız.

ASLAN

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizi farkındasınız ve bugün bir çok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz.
Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız

YAY

Ani değişimlere hazır olun.
Mars yenilikler sunuyor.
Zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve bir çok eski işlerinizi yeniden ele alacaksınız. Bugün daha sosyal olma ihtiyacı içindesiniz.

BOĞA

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınıza hayır dememelisiniz. Bugün yalnızlık duygunuzu yenmelisiniz.

BAŞAK

Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Rutin çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yaşam tarzınızı ve günlük yaşantınızı işinize endeksleyerek yaşayacağınız bir gün.

OĞLAK

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündem konusu olabilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir.

İKİZLER

Çok çabuk panikliyor ve mantığınızın o an için iflasına neden oluyorsunuz. Bu kadar sinirli olmanızı gerektiren bir neden de yok. Bazen, normal iş akışınızda olması gereken kıvrımları büyüterek bir labirent oluşturuyorsunuz.

TERAZİ

Ay burcunuzda ilerliyor. Yüksek idealleriniz olan bir kişi olmanıza rağmen, bugün kendi içinizde çelişkiler içinde olacaksınız.
Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacaksınız.

KOVA

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve .olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Çeşitli nedenlerden dolayı bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz.

YENGEÇ

Düşündüklerinizi çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda sıra dışı sorunlar yaşayabilirsiniz.
Bugün Ay Koç'ta ilerlerken ,yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir.

AKREP

Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız.
Değişkenlik size zaman kaybettirebilir.
Partnerinizin tutum ve davranışlarınızda kusur aramak onu üzebilir.

BALIK

Sınırlarınızı çok iyi çizeceğiniz bugün içinde, maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz.
Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA