• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2018, 00:00

KOÇ:

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu isteklerinizin nedenlerini düşünerek bilinçli davranırsanız, her zorluğa ayak uydurabilecek duruma geleceksiniz.


BOĞA:

Aranızda tartışmalar olsa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Eleştiriye kapalı olmanız, sorunların çözümünü yavaşlatıyor. Özel sorunlar, sadece ikiniz arasında kalmalı.


İKİZLER:

Yakın aile çevrenizin özel hayatınızla ilgili konuşmalarını kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmelisiniz. İki taraf arasında davranış mesafelerinizi ayırım gözetmeden uygulamaya çalışın.

YENGEÇ:

Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. Yardımınıza ihtiyaç olmadığında, herkesin kendi sorumluluğunu alması gerektiğini onlara belirtin.

ASLAN:

Fevri davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişileri yabana atmayın. Maddi konularla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz. Her hareket, beraberinde başka bir hareket doğurur. Olumlu hareketler yararınızadır.

BAŞAK:

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda sabırlı olmaya gayret gösterin ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin. Çünkü, ummadığınız noktalardan gelen küçük bir hatayı abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

TERAZİ:

Hakkında konuştuğunuz kişi ile ilgili olarak yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, kendinizi karar vermek zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Bu tür içsel baskılar size yaramıyor.

AKREP:

Gerekli harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stres ile boğuşabilirsiniz. Her şeyinizin mükemmel olmasını istiyorsunuz. İçinizdeki fırtınaları dindirmeli ve biraz da siz dinlenmelisiniz.

YAY:

Finans konuları ile ilgili konularda partnerinizin fikirlerini de almalısınız. Maddi riskler almamak için inatçı tavrınızdan vazgeçmelisiniz. Çevrenizi geniş bir ufukla görürseniz, daha tatminkar olacaksınız.

OĞLAK:

İşiniz gereği insanlarla yüz yüze görüşmeleriniz oluyor. İletişiminizin en başında kişilik tasnifleri yaparak, kafanızda kesin gruplamalar yapmayın. Sonradan geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA:

Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatları yapmaya kalkmayın. Yaşam spektrumuna göre kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz. Farketmeden anlamı olmayan çırpınışlarda bulunuyorsunuz.

BALIK:

Hayatınızın, zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Böyle düşünürseniz, kayıplarınızla ilgili girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilirsiniz. Deneyimleriniz sayesinde kazanımlara doğru yelken açacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA