• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2018, 00:00

KOÇ:

Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecektir. Bugün ilişkilerinizde farklı bir canlılık mevcut. Karşılaşacağınız kişilerin düşünce tarzları sizi etkileyecektir.

BOĞA:

Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Bugün, partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişileri evinizde ağırlamak için uygun günlerden biri.

İKİZLER:

Katılacağınız arkadaş toplantılarında, yeni kişilerin odak noktası olabilirsiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalamanız mümkün. Yaşamı çok daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Olayları akıllıca yorumluyorsunuz.

YENGEÇ:

Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel motivasyonlar içindesiniz. Onların yaratıcı yönlerini görmek yaşam zevkinizi arttırıyor. Çok çalışmanın karşılığı kazanacağınız ödüllerin farkındasınız.

ASLAN:

Çevre koşullarını istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkün. Karşı cinse karşı tedbirli davranarak, duygularınızda aşırıya kaçmak istemiyorsunuz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında yeni kişilerin odak noktası olabilirsiniz.

BAŞAK:

Yeni durumunuzla ilgili değişen şartlarınızı yeniden gözden geçirmek istemeniz, sizi farklı durumlara hazırlıyor. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, istemediğiniz kaoslara düşebilirsiniz.

TERAZİ:

Venüs burcunuzda ilerliyor. Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Kişisel zevklerinizi ön plana çıkaracak, karşı cins üzerinde kendi düşüncelerinizi kabul ettirmek isteyeceksiniz. Maddi konularla ilgili görüşmeleriniz gündeme gelebilir.

AKREP:

Enerjinizi olumlu kullanmak size çok şey kazandıracak. Bugün, öfkeli davranışlardan sakınmalısınız. Karşıt düşünce içinde olanlar, sizinle takışmak için bahaneler yaratacaktır. Bugün, detaylar canınızı sıkabilir aman dikkat!

YAY:

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz.

OĞLAK:

Fikirlerinizi savunmaktan hoşlanıyor ve çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Kişiliğinizde canlanma söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda aktif yanlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Terazi'de ilerleyen Venüs aşk yaşantınıza hareketlilik kazandırıyor.

KOVA:

Maddi konularda istediğiniz gelişimin arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Enerjik yaşam isteğiniz doğanıza uygun seyrediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA