• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.11.2018, 00:00

KOÇ:

Özgürlük duygularınızı tatmin edeceğiniz arkadaş gurupları içinde olmak isteyeceksiniz. Onlarla bazı ortak yönlerinizin birleşmesi, yaratıcı duygularınızın atağa kalkmasına neden oluyor. Bugün hayal gücünüzün en üst seviyelerde seyretmesi, bazı çılgınlıklara neden olabilir.

BOĞA:

Hayal gücünüzün sınırlarını aşmaktan korkmayacağınız bir gün. Çevrenizde sizi sıkan koşullardan kurtulmak için gösterdiğiniz olumlu çabaların sonucunu gördüğünüzde rahatlıyorsunuz. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

İKİZLER:

Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Zevkli bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek istediğiniz zaman, sınırlarınızın üstüne çıkıyorsunuz. Duygusal yaşantınızda özgürce ve coşkularınızın doğrultusunda yaşamak, bazen sizin için zararlı olabiliyor.

YENGEÇ:

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişime hazır olun. Yeteneklerinizin ortaya çıkması için çaba gösteriyorsunuz. İdealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız.

ASLAN:

İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendinizi bir takım olayların ortasında bulacak, bu nedenle beklediğiniz performansı sağlayacaksınız.

BAŞAK:

Bugün, ayın içinde bulunduğu konum kişisel hırslarınızla sizi donatıyor. Çevrenizdeki kişileri kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Ailenizin özgün düşünceleri karşısında oldukça mutlu olacak ve onların esnek davranışları hoşunuza gidecek.

TERAZİ:

Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın konumu, aşkta güçlü yönleriniz ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğinize aileniz tarafından desteklenebilir.

AKREP:

Merkür para evinizde oldukça etkili. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilir ve duygusal davranabilirsiniz. Gördüğünüz ve sevdiğiniz bir şeyi satın alırken, aklınız bütçenizin sınırlarında olsun. Sevdiklerinize hediye almaktan hoşlanıyorsunuz.

YAY:

Merkür'den olumlu etkileşim alıyorsunuz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşurken, bazı hayalleriniz kesinlik kazanabilir. Bugün harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK:

Geleneksel yapınızı zorlamadan yumuşak geçişler yapabilirsiniz. Ay'ın konumu, yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığına neden olabilir. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, hafta sonunu ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

KOVA:

Gurup çalışmaları için uygun bir gün içindesiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelerek keyifli anlar geçirmeniz mümkün. Düşünceleriniz yakın dostlarınla paylaşmak, onların da fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü vurgulayan işlerde daha başarılısınız.

BALIK:

Bugün, maddi konularla ilgili ayrıntılı hesaplar içinde olabilirsiniz. Son günlerde yaptığınız harcamaların küçük bir bilançosunu çıkarmalı ve hafta sonunda bütçenizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Başkalarından gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA