• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2018, 00:00

KOÇ:

Maddi konularların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Deneyimlerinizi arttırma yoluna giderken, eski olayların üzerinizdeki etkisini de unutmamalısınız. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

BOĞA:

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün ruhsal gelişiminize önem vermeniz sizi önemli şamaların eğişine getiriyor. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz.

İKİZLER:

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsunuz.

YENGEÇ:

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

ASLAN:

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Geçmişte size teklif edilen bir olay, tekrar gündeme gelebilir. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar fikir değişimlerine hazırlıklı olmalı.

BAŞAK:

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız.

TERAZİ:

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Merkür geri hareketini yaparken, partnerinizle yeni bir yapılanmaya girebilirsiniz.

AKREP:

Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinizi olumsuz etkileyebilir. Kombinasyon burcunuz Oğlak'ta a bulunan Satürn, düşüncelerinizde ısrarcı yaparken, iş yaşantınızda birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesini dengelemek zorunda kalabilirsiniz.

YAY:

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara yönelmelisiniz.

OĞLAK:

Bugün Ay maddi konularınızı etkilerken, üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz.

KOVA:

Bugün, ailevi konular üzerinde odaklanabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Özellikle bazı olaylardan çok fazla etkileniyorsunuz. Girişimciliğinizi ortaya çıkaracak enerji düşüklüğü yaşıyorsunuz. Bugün, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

BALIK:

Mars burcunuzda ilerliyor. Kaybettiğiniz fırsatları tekrar sunmasıyla enerjinizi dengeleyerek, başarılı bir planlamaya girebilirsiniz. Takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, başarınıza katkıda bulunuyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınızda daha verimli olabiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA