• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2019, 00:00

KOÇ:

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

BOĞA:

Yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak'ta ilerliyor. Duygusal ve kişisel enerjinizde artışlar var. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmayarak başarınızı artırabilirsiniz. Bugün, güçlü bilinçaltınızı yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün Ay çevresel ilişkilerinizde etkin olacaktır. Farklı fikirlerden yola çıkarak, yaşantınıza yeni bir yelpaze açabilirsiniz. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından hemen benimsenmiyor. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız edebilir. İçsel sıkıntılarınızı dengelemeyi öğrenmelisiniz.

YENGEÇ:

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz. Geriye çekilmek yerine kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

ASLAN:

Güçlü dostluklar yerine, amaçlarınıza uygun kişilerle birlikte olmayı yeğleyebilirsiniz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

BAŞAK:

Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla olumlu ortaklıklar söz konusu olacak. Bugün, dengeleriniz çok önemli olacak.

TERAZİ:

Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Sadece kendinizin değil, çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır. Yeterince uyuyamadığınız zaman, sinirli oluyorsunuz.

AKREP:

Bugün Ay sosyal evinizde güçlü.. Çevrenizin güvenliği ve onların dengeleri çok önemli olacak. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir. Yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

YAY:

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..

OĞLAK:

Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Bugün paylaşım konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

KOVA:

Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Merkür'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, zihinsel aktivitenizin oldukça yüksek.

BALIK:

Sağlık koşullarınızın sizi sınırlandırmasını istemediğiniz halde, kendinizi fazla yoracağınız bir gün içindesiniz. Çevrenizin tüm sorumluluğunu üstlenmek gibi bir zaafta bulunabilirsiniz. Bugün daha regüle yaşamalı ve şartlarınızı zorlamamalısınız.Sakin yapınızın altında fırtınaları gizliyor ve çevrenize gülücük dağıtarak durumu idare etmeye çalışıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA