• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2019, 00:00

KOÇ:

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır.

BOĞA:

Beraber iş yaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli gününüz. Duygusal yaşantınızda çok hassassınız. Bir o kadar da çevrenizle çok ilgileniyorsunuz.

İKİZLER:

Bugün Aslan burcunda ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz. Midenizle ilgili sorunlarınız olabilir.

YENGEÇ:

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

ASLAN:

Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor. Sezgisel yönünüzü kullanmalısınız.

BAŞAK:

Çalıştığınız yerdeki iş akışında, her bir adımı aşırı bir şekilde dikkatli ve titiz götürüyorsunuz. Hatasız bir iş için uygun bir tarz fakat, günün hızla değişen şartlarında biraz daha çabuk davranmak da kaçınılmaz bir gereksinim. Bugün bulunduğunuz ortamın şartları konusunda, fazla irdeleyici olmak size zaman kaybettirebilir.

TERAZİ:

Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız.

AKREP:

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

YAY:

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun.

OĞLAK:

İş yaşantınızda herkesten daha fazla performans sergiliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tepkisine aldırmamalısınız. Bugün, aşkta hiç kolay biri değilsiniz. Sevimli ve çekici yapınız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergiliyorsunuz. Parterinizle aranızda olabilecek tartışmalardan uzak kalmalısınız.

KOVA:

Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.

BALIK:

Yalnız siz, bulunduğunuz ortama mantıklı çözümler getirebilirsiniz. Fakat uygulamaya geçtiğiniz anda, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Benlik egonuz çok güçlü. Planladığınız işleri, iyi bir örgütlemeyle başarabilirsiniz. Çevrenize de şans verin. Enerjinizin yüksek oluşu, aşk ilişkilerinizi yanlış etkileyebiliyor. Olaylara mantıklı yaklaşmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA