• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2019, 00:00

KOÇ:

Bugün partnerinizle sürekli benlik savaşı içindesiniz. Karşılıklı yaptığınız tartışmalarda, kayda değer bir sebep yok. Olaylar, istediğiniz gibi gelişmediği zaman, belli etmeseniz de, aklınız oralarda takılı kalıyor. İş yaşantınıza duygularınızı karıştırmamalısınız. Sonunda üzülen hep siz oluyorsunuz..

BOĞA:

Her türlü ilişkinizde, dengelerinizi korumanız gerekiyor. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bugün içsel olmak zorundasınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz. Gerekli zaman ve harcamalar konusunda titiz davranmalısınız.

İKİZLER:

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. İstediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil sanki. Sürekli bir değişim içindesiniz ve ani tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Duygusal sorunlarınızı çözmek için uygun bir gün yaşıyorsunuz. Problemlerinizi masaya yatırmayı denemelisiniz.

YENGEÇ:

Ailesel çabalarınızın ön planda olması, sizi mutlu edecek. Onların fiziksel aksiyonlarına yardım edecek ve ortaklaşa bir çok işi başaracaksınız. Bugün olmanız gereken noktalardasınız ve şekil değiştirme konusunda acele etmemelisiniz. Duygusal konularda güçlü enerjiler içindesiniz. Karşınızdaki kişiye hissettirebiliyorsunuz.

ASLAN:

Çevrenizle olumlu işbirliği içinde olmak istiyor fakat ikna konusunda zorluklar yaratıyorsunuz. Sıkı bir şekilde ele almanız gereken bazı konular var. İş arkadaşlarınızdan gerekli yardımı alacak ve başarı şansınızı kısa sürede arttıracaksınız. Bugün planlı ve uyumlu bir şekilde çalışmalı ve çevre itibarınızı düşünmelisiniz.

BAŞAK:

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Kendinizi sınırlamaktan vazgeçin. Bulunduğunuz ortamlarda kendi gücünüzü ortaya koyacak çalışmaları tercih etmeyi yeğleyeceksiniz.

TERAZİ:

Duyarlı ve algılama gücünüzün yüksek oluşu ve uzun zamandır merak ettiniz konularda çabanız başarı şansınızı yakınlaştırıyor. Enerjinizi belli bir konuda odaklaşmayı sağlamalısınız. Siz dostlar konusunda oldukça şanslısınız ve bugün güzel sohbetler yapmak için bir araya gelecek ve paylaşımlarınızı birbirinize aktaracaksınız.

AKREP:

Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Ay bugün duygularınızı karıştırıyor. Yaratıcılığınız mükemmel olmasına rağmen, aceleci davranarak, yapmak istediklerinizi yaşama geçirme konusunda hatalar yapmanız mümkün. Temkinli davranırsanız geriye dönüşler yaşamayacaksınız.

YAY:

Yapacağınız çalışmalarda, çevrenizle güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. İstediğiniz performansı sağlama politikası içinde hareket etmeniz, size artı getirecek. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız.

OĞLAK:

Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız..

KOVA:

Bugün yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Üstelik, yaşadığınız ilginçliklerin arkası kesilmeyecek. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir.

BALIK:

İş konusunda hareketli bir gün yaşayacaksınız. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, ortalıkta dolaşan kimliksiz kişilikleri sevmiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA