• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.06.2019, 00:00

KOÇ:

Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Bugün kardeşler ve aile ile ilgili konulara daha duyarlı yaklaşıyorsunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

BOĞA:

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

İKİZLER::

Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz. Maddesel isteklerinizin ağır basması sonucunda, kazançlarınızı konusunda farklı araştırmalar içinde olacaksınız. Bazı konularda karar vermek zorunda kalabilir ve değer yargılarınızda zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ::

Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle, güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Çekiciliğinizin kullanmak için daha ne bekliyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün..

ASLAN:

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve ortak işbirliği içine gireceksiniz. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek, hata yapmak istemiyorsunuz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda kendinizi zorlayabilirsiniz.. Dikkatinizi dağıtmamalısınız

BAŞAK::

İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay bir işi değil. Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz.

TERAZİ:

Bugün sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Yaratıcılığınız yine ön planda olacak ve fark edileceksiniz Kendi düşüncelerinizden başka hiç kimseye inanmadığınız için, çoğu kez yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar, sizin bir parçanız haline geldi.. Kendinize has bir tarzınız var.

AKREP:

Bugün Merkür'ün iletişim konusunda size vereceği enerjiyi sıkıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde sorunlar yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi arkaya atmalı ve yeni başlangıçlar için acele etmelisiniz.. Ani fırsatların değerlendirme konusunda olumlu sürprizlere hazırlı olun..

YAY:

Esprili zekanızı ve yeteneklerinizle birleştirerek, etkileyemeyeceğiniz kişi yok. Bugün, girişimci yapınızla dikkat çekecek ve çevrenizden yoğun bir ilgi göreceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutarak, isteklerinizi daha yapıcı bir şekilde ortaya koymalısınız.. Entelektüel konularda yeni açılımlar söz konusu..

OĞLAK:

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Sorulmadıkça, konuşmak istemiyor, ve bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılıyorsunuz. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermediğiniz için, yalnızlık duyguları içinde olabilirsiniz. Partnerinizin önerilerine önem vermelisiniz. Size güç verecektir

KOVA:

Enerjinizi ortak görüşlerinizle birleştirebileceğiniz özel dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Birlikte yüksek bir performans sergileyeceğinizden emin olabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz..

BALIK:

Bugün, kendinizi güçlü fakat yalnız hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Onların kişisel sorunları yüzünden, aranızda bazı ihtilaflar söz konusu olacaktır. Anlayışlı ve aldırmaz yönlerinizle, olaylara daha akılcı bir çözümle yaklaşacak ve çevrenizde kısa sürede hakimiyet kuracaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA