• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.06.2019, 00:00

KOÇ:

Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Günlük hayatınızın rutinliğinden kurtulmaya ihtiyacınız var Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli sakinliği tercih etmelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Bir hekime görünmekte yarar var.

BOĞA:

Romantik ve duygusal bir gün içindesiniz. Sosyal yapınız güçlü kılacak çalışmalar sergilemek istiyorsunuz. Geniş bir düşünce yelpazesine sahip olmanıza rağmen, fikirlerinizi bazılarına ters gelebilir. Farkınızın fark edilmesini beklerken, zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, kendi bildiğiniz gibi davranmalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz

İKİZLER:

Bugün, ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında bir çok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız oldukça esprili ve romantik. Bugün karşınızdaki kişileri etkilemesini başaracaksınız

YENGEÇ:

Bugün, mantıksal hareketlenmeler söz konusu olacak ve olaylara sağ duyulu bir şekilde yaklaşmayı deneyin.. Çevresel ilişkilerinizde oldukça tutucu davrandığınızın farkındasınız. İletişim içinde olduğunuz kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İkna edemeyeceğiniz olayların sorumluluğunu almamalısınız.

ASLAN:

Parasal konularda daha sabit olmak zorundasınız. Kişisel zevklere ayırdığınız harcamalarınız gerçekçi bir yatırım planı içine dahil etmeli ve masraflarınızı azaltma yoluna gitmelisiniz. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

BAŞAK:

Mars Yengeçte ilerliyor. İkili ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve bir çok entelektüel konularda paylaşımlar yaşayacaksınız. Neşeli ortamlarda bulunmak; ilişkiniz açısından gelişme gösterirken, çevrenizin fikirleri sizin için önemli olacak.

TERAZİ:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygularınızda derin ve güzel bir farklılık göze çarpıyor. Partnerinizin duygusal yönlerini görerek, ona daha fazla bağlandığınızı göreceksiniz. Bugün, fazla ketum davranmamalı ve siz de, hislerinizde saydam olmalısınız. Analizci yönlerinizin her an tetikte olması, sizi gereğinden fazla yoruyor.

AKREP:

Bugün, yeni fikirlere ihtiyacınız var. Karşınıza çıkan kişilerin uçuk yönleri ilginizi çekecek. Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Olayları her zamanki esnekliğinizle değerlendirme yolunu seçmelisiniz.

YAY:

Güvendiğiniz konularda başarılı bir tablo çiziyorsunuz. Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, çevrenizdeki kişilerin yanlış fikirleri yüzünden geciken işlerinizin sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Tutucu olmadığınız için, yenilikler karşında fazla düşünen kişilerden hoşlanmıyorsunuz.

OĞLAK:

Katılacağınız seminerlerde, başarılı bir tablo çizeceksiniz. Öğrenme ve öğretme içgüdünüz bir hayli yüksek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Bugün, inatçı tavırlarınızda keskin bir görüş açısı var. Savunduğunuz olaylarda haklı olabilirsiniz. Sorumluluğunuzun farkındasınız. Bakış vizyonunuzla ilgili problemler, sizi kısıtlayabilir.

KOVA:

Maddi konularda yoğun mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Ay Koç'ta ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız.

BALIK:

İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz. Yaşam koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA