• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.07.2019, 00:00

KOÇ:

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, burcunuzda ilerlerken, bir çok aktivitelerin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor. Yoğun çalışma temponuzu sayesinde, bir çok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz.

BOĞA:

Ay bilinçaltınızı güçlü bir şekilde etkiliyor. Duygularınızda belirli bir inatçılık göze çarpıyor. Bugün ele aldığınız konularda hiç kimseye hesap vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakıyor. İstekleriniz doğrusunda hareket etmekle kişisel bireyselliğinizi ortaya koyacaksınız.

İKİZLER:

Bugün, iletişim konusunda çekimser davranabilirsiniz.. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

YENGEÇ:

Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinin bazı istekleri olacaktır. Onların taleplerine karşılık verme çabalarında olacaksınız. Maddesel konuların kafanızdaki aldığı şekillenmeler çok önemli.. Maddi konularla ilgili takıntılarınızı yenmelisiniz.

ASLAN:

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün, bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz.. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir. Ayrıca zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızda beraberinde getirebilir.

BAŞAK:

Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, bir çok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. İdeallerinizi bir an önce gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. Bir arkadaşlarınızla birlikte yolculuk planlarınız olacaktır.

TERAZİ:

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız.

AKREP:

Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin bazıları sizi farklı bir şekilde etkileyecektir.. Bugün, enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. Ziyaretçileriniz olacaktır.

YAY:

Yapmayı planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız güzellik ve esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Gücünüzün onaylanmasını istiyor ve bir çok aktivitelerin içinde yer alıyorsunuz. Partnerinizin size olan ilgisinden olumlu etkileneceksiniz.

OĞLAK:

Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Toplumsal ilişkilerinizde tecrübelerinizden faydalanmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ailenizi ilgilendiren bir olayla ilgili performans sergileyeceksiniz. Onların sağlık sorunları sizin için sevindirici olacaktır. Uzun süredir koruduğunuz formunuzu bozmanız an meselesi.

KOVA:

Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, aşk yaşantınıza yeni seçenekler sunuyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda, ilginizi çekmek isteyenler olacaktır. Geçici duygusallıkların size vereceği zararları unutmamalısınız. Popüler çalışmaların ilgi çekeceğini biliyor ve bağlantılarınızı bu yönde geliştiriyorsunuz.

BALIK:

Karşı tarafın maddesel gücü karşısında kendinize yeni bir pota oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir hedef belirleyeceksiniz. Siz yeniliklere açık değilsiniz. Karşı tarafın cesur davranışları karşısında kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin üstün gücünden faydalanacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA