• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.07.2019, 00:00

KOÇ:

Sosyal ilişkilerinizi nasıl kullanacağınızı artık biliyorsunuz. Özellikle kendi sisteminizin üzerine çıkmak istemiyor ve titiz bir yaklaşımla ilişkilerinizi gözlemliyorsunuz. Paraya karşı ilginiz artacak ve kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Organizasyonlarda karşılaşacağınız kişiler çok önemli olacak.

BOĞA:

Maddi konularınızı bugün gözden geçirmeli ve yaşamınızdaki aksayan yönlerinizi yeniden ele almalısınız. Uranüs'ün verdiği en, değişimlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Elde ettiğiniz eski fırsatların yerini çok daha farklı şeyler alıyor. Bu gün kendinize zaman ayırmalı ve yeni planlar yapmalısınız. Dostlarınızdan alacağınız yardım çok önemli olacak.

İKİZLER:

Doğal yetenekleriniz sayesinde, birçok iş kolunda önemli başarılar sizi bekliyor. Bugün farklı çevrelere girmeniz, başkalarının ilgisini üzerinize çekmenize neden olacak. İnceleme yeteneğinizi sayesinde, bir çok problemleri anında çözeceksiniz. Karşınızdaki kişileri ikna etmeniz çok kolay. Anlamlı yolculuklar sizi bekliyor.

YENGEÇ:

İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir dönem olacağından emin olabilirsiniz. Ay tutulmasından önemli etkileşim yaşayacaksınız. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.

ASLAN:

İş bitirici yönleriniz sayesinde bir çok işiniz kendiliğinden çözülüyor. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak kariyerinizle ilgili çok güzel bir fırsat karşınız çıkacaktır. Duygusal konularda dikkatli olmalısınız. Partnerinizle aranızda kıskançlık kavgaları olabilir. Aşk bekarlar için, ilginç karşılaşmalar gündeme gelecektir.

BAŞAK:

Duygusal enerjiniz yükselecek. Zerafat ve çekiciliğiniz güçlü bile olsa aşk konusunda zorluklar yaşamınızı engellemeyecektir. Bugün, eşiniz veya sevgilinizle uzlaşmanız gereken çok konunuz var unutmayın. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır.

TERAZİ:

Bugün çekingenliğiniz işe yaramayabilir. Sakin davranmakla bir çok fırsatı istemeden kaçırabilirsiniz. Ayrıntıların size zaman kaybettirdiğini düşünmek zorundasınız. Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz.

AKREP:

Amaçsız yaşamak size göre değil ve bunun bilincindesiniz. Yeni bir atılım yapmak için sürekli savaş vermek zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri ikna etme konusunda zorlanacaksınız. Sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz.

YAY:

Bugün, çevre ilişkilerinizde ve hayatınızda canlanma söz konusu. Mücadele içinde olacaksınız. Karşınıza bir çok rakipleriniz çıkacak.. Aşk konusunda her zamanki ilginç fikirleriniz ön planda olacak. Birçok heyecan verici maceralar karşılarına çıkarken küçük flörtlere hayır diyemeyerek, partnerinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Dikkatli olun.

OĞLAK:

Ay burcunuzda tutuluyor. Maddi konularla ilgili yapacağınız ilerlemeler çok önemli. Emlakla ilgili düşüncelerinizle ilgili yatırımlar söz konusu. Beklentilerinize cevap bulmanız sizi farklı yatırımlara yönelmenize neden olacak. Bugün kendinize çok daha fazla zaman ayırmalı, planlarınızı dingin bir kafa ile yapmalısınız.

KOVA:

Siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Üstelik bugün, yaşadığınız ilginçliklerin arkası kesilmeyecek. Çevresel faktörlerin destekleyeceği, sizi güçlendirecek işler peşinde koşturacaksınız. İleride bir çok gelişmenin başlangıcı bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecektir.

BALIK:

Sizi derin düşünceleri olan ve duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentilerinizde derin hisler mevcut. Yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, duygularınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Bu sizin eksik yönünüz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA