• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.07.2019, 00:00

KOÇ:

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Sıkıntınızı dağıtmak için, hobisel bir çalışma içine girebilirsiniz. Yaşam koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

BOĞA:

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

İKİZLER:

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. kişilerin olması, motivasyon gücünüzü. arttırıyor. Özellikle bugün ailenizle aranızda gelişen önemli paslaşmalar sayesinde iş gücünüz artacaktır. Maddesel konularda cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.

YENGEÇ:

Çevresel ilişkilerinizde güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaksınız. Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmelisiniz.

ASLAN:

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Mesleki konularda yeni fikirlerinizin desteklenmesine ihtiyaç duyuyorsunuz. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

BAŞAK:

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenleri hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Unuttuğunuz konuların tekrar karşınıza çıkmasıyla yaşantınıza bir hareketlilik gelecek.

TERAZİ:

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

AKREP:

Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız. Bugün, duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

YAY:

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

OĞLAK:

Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var. Güçlü kişileri seviyorsunuz. Başarıya doğru koşuyorsunuz.

KOVA:

Bugün bireysel duygularınızı atakta. Kendinizden başka hiç kimsenin düşünceler önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini sizde biliyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İş disiplininizin mükemmel oluşu, iş çevrenizden de takdir görmenize neden oluyor.

BALIK:

Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, bir çok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. İdeallerinizi bir an önce gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek bir çok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. Bir arkadaşlarınızla birlikte yolculuk planlarınız olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA