• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.07.2019, 00:00

KOÇ:

Düşmanlarınızın farkındasınız, bazılarınızın bekledikleri pozisyon olan bu durum, kendi gücünüzün farkında olmanıza yarayacak. Bulunacağınız ortamlarda ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık topluluğu sürekli sizi takip edecek. Bazılarınız bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. Fakat siz kimseyi yargılamadan kendi yolunuza devam etmelisiniz.

BOĞA:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmekten son derece mutlusunuz. Duygusal çelişkilerden uzak kalmalısınız. Yaşadığınız olayları düşündüğünüz zaman, kafanız karışabilir. Kazançlarınız konusunda, elde ettiğiniz avantajları doğru kullanmalısınız.

İKİZLER:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal olayları gündeme getirecek. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız karmaşanın içsel çatışmalara neden olması, sizi aşan şeyler. Birlikteliğinizde kişisel hırsınızın ön plana çıkmasından, partneriniz rahatsız olabilir. Güçlü bir enerjiniz var ve olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz.

YENGEÇ:

Bulunduğunuz ortamlarda son derece etkileyici davranışlarınız sayesinde oldukça ilgi göreceksiniz. İletişim konusunda beceriniz sizi olumlu kılarken, etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Bireyselliğiniz ikinci planda kalacak, daha çok toplumsal çalışmalar içinde bulunacaksınız.

ASLAN:

İş yaşantınızda bir çok rakiple karşı karşıya kalmanız, sizi yıldırmayacak. Ortak çalışma içinde olacağınız kişilerin kişisel yeteneklerinizi kendi menfaatlerinizle birleştireceksiniz. İnatçı yönleriniz ve tavırlarınız birlikte çalıştığınız kişilere kök söktürebilir Çünkü iş konusunda sistemli yapınız, iş birliği içinde olduğunuz kişileri canlarından bezdirebilirsiniz.

BAŞAK:

Birlikte çalıştığınız kişilerden bazı maddi talepleriniz olabilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için, hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Olayları kendi açınızdan değerlendirme amacı içindesiniz. Bugün, uykusuz kalmamaya çalışmalısınız.

TERAZİ:

Duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Yeni hedeflere konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmeli kişisel gereksinmelerinizi ön plana çıkarmalısınız. Kendinizi fazla yormadan, hafif fakat sıklıkla yapabileceğiniz bir spor dalında hobi niteliğinde uğraş verebilirsiniz.

AKREP:

Yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Bugün farklı değerler arasında kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Sağlığınız alerjik ortamlardan etkileniyor. Bunun için tozlu yerlerden uzak kalmalısınız.

YAY:

Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla, grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerin gündem kazanması da söz konusu olacak. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz nedeniyle, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyeceksiniz.

OĞLAK:

Sosyal ve toplumsal yaşantınızda bencilliğe dönüşen davranış biçimlerinin size fırsat kaybettirebileceğini düşünün.. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem fakat, siz; çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzu eğlenirken de aşırıya kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. . Beslenme ile ilgili konularda aşırıya kaçmayın.

KOVA:

Kafanızda şekillendirdiğiniz uzun vadeli isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Mükemmel fakat sağlamcı yapınızı herkes anlamayabilir. Karizmatik dostlarınızın size iyilik yapma şansını onlara vermelisiniz. Çünkü onlarda uzun süredir bekledikleri, dostluklarını ispat etme şansını yakalayacaklardır. Sosyal açıdan çok parlak bir gündesiniz.

BALIK:

Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız ön planda olacak. İlişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacak belki de sonradan vazgeçeceğiniz duygularınızı o an için yücelteceksiniz. Saçma sapan konular yüzünden birbirinizle tartışabilirsiniz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA