• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2019, 00:00

KOÇ:

Bugün, sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili yeni bir yapılanma dönemine giriyorsunuz.. Disiplinli davranmak, size pozitif enerji verecek. İş motivasyonunuz çok daha verimli hale gelecek. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz.

BOĞA:

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız. .. Bugün, her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, çevreniz iç,in giemli bir hale dönüşebiliyorsunuz.

İKİZLER:

Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz. Değişim yaşamaktan yana olmanıza rağmen maddesel nedenler sizi bulunduğunuz konuma bağlı kılabilir. Bocalamak ve fevri düşünmek yerine yeni bir arayışa geçmelisiniz.

YENGEÇ:

Bugün arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz.. Yakın ilişkilerinizde fazla sahiplenici davranmakla, çevrenizdeki kişilerin tepkisini üzerinize çekebilir ve sizi taraf tutmakla suçlayabilirler. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

ASLAN:

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Yakın ilişkilerde olduğunuz kişilere, iyi niyetle yaklaşacak ve onların duygusal problemlerine çare bulmaya çalışacaksınız. Arkadaşlık konusunda fazla iyimser davranıyorsunuz. Dikkatli olun.

BAŞAK:

Ay, burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.

TERAZİ:

Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Üstelik siz yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Sorunlardan kaçmayı deneseniz, rahatladığınızı göreceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda oldukça ince ve detaycı davranmakla her zaman olumlu sonuç vermeyebilir.

AKREP:

Bugün çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız. Bugün iddialı ve sosyal yönlerinizle rakip tanımıyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getirebilir. Dikkatli olmalısınız.

YAY:

Maddi konularda, taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü konuma gelmek isteyişinizde, kendinizi ispat etme duygusu yatıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışmalısınız.. Önceden paye verdiğiniz kişinin artık sizin için önem teşkil etmediğini görmek sizi garip bir duygusallığa da sürükleyebilir.

OĞLAK:

Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz.

KOVA:

Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Planlarınızı gizli tutmalı ve olayların boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, bazı engellerin düzelmesini beklemelisiniz.

BALIK:

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Arkadaşlarınızın size güç verdiği konularda yetersiz olduklarını göreceksiniz. Yeni tanışacağınız kişilerin üzerinizde bıraktıkları hoş etki sizi yanıltmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA