• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.09.2019, 00:00

KOÇ:

Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanmayı ihmal etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda istemeseniz de, çevrenizin odak noktası haline geleceksiniz.

BOĞA:

Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız anda, geçekleştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Üstelik tavize yanaşmıyorsunuz.

İKİZLER:

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz.

YENGEÇ:

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan beraberlikleriniz sosyal yaşantınıza canlılık verirken, bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz.

ASLAN:

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Partnerinizle olan bazı sorunlar ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.

BAŞAK:

Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmalısınız.

TERAZİ:

Son günlerde ilgilendiğiniz konular, sosyal ilişkilerinizde istediğiniz her türlü başarıyı size veriyor. Herkes sizin ağzınızdan çıkan sözleri takip ediyor. Yaşamın hedef noktası olmak sizi farklı kılıyor emin olun. Fakat, kesinlikle dedikodu mahiyetli içeriklerden kaçının. Değişen olaylara karşı uyum sağlamalısınız.

AKREP:

Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Kendinizi ortaya atmadan başarıyı yakalamak isteyişinizin önemli nedeni, kaybetme riskini ön satıhlarda yaşamaktan çekindiğiniz için. Bugün, amaçlarınızın sizi ikilem içinde bırakabilir.

YAY:

İş konusunda gösterdiğiniz performans ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok sevilmenize neden oluyor. Ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız. Öncülük yapan kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratmalısınız.

OĞLAK:

Ani verdiğiniz kararlarla engellerden kısa sürede kurtuluyorsunuz. Bazı olayları yeniden düşünmelisiniz. Ön sezileriniz oldukça güçlü. Duygusal konularda bir türlü tatmin olamıyorsunuz. İş konusundaki yaşayacağınız çelişkiler; bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz sonuca doğru yol alacak.

KOVA:

İkili ilişkilerinize ayırdığınız zaman nedeniyle güncel çalışmalarınız aksatabiliyorsunuz. Daha sonra fikrinizi değiştireceğiniz için hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermemelisiniz. Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz.

BALIK:

Mantıklı olmakla övünmenize rağmen, duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında yaratacağınız gizem, her zamankinden çok daha etkili olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA