• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alaçatı ilham verdi KAHRAMAN DURAK

Alaçatı ilham verdi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2018, 00:00
Komedi yıldızı Önder Açıkbaş’a, geçen yaz yaşadığı Alaçatı ilham kaynağı oldu. Televizyona dizi projeleri hazırlayan Açıkbaş, yeni bir komedi filmiyle de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Televizyonda sahnelediği oyunlar ve ilginç tiplemeleriyle süslediği komedi dizileriyle dikkat çeken Önder Açıkbaş'ın hayatında yeni bir dönem başlıyor.
Geçen yaz kısa süreliğine geldiği ancak bırakamadığı Alaçatı'ya hayranlığını her fırsatta dile getiren Açıkbaş, buradaki yaşam kültürüne, yaşadığı eğlenceli anlara ve insanlarına bir komedi dizisinde yer vermeyi düşünüyor. "Alaçatı benim sanatçı kimliğimde yeni bir sayfa açtı" diyen Önder Açıkbaş'ın yeni filmi, "Kaç Kaçabilirsen"in 4 Mayıs'ta vizyona gireceği öğrenildi.

AYNI FİLMDE

Önder Açıkbaş için bir başka sürpriz ise Murat Dalkılıç'tan geldi. Dalkılıç'ın yeni bir film çekeceği ve Önder Açıkbaş'a rol vereceği öğrenildi. Açıkbaş ile Dalkılıç'ın birlikte çalışma projelerinin bu sinema filmiyle kalmayacağı ve ikilinin komedi skeçleri çekeceği belirtildi. İzmirli olan Murat Dalkılıç'ın filmi İzmir ile turistik ilçesi Çeşme ve Alaçatı'da çekmeyi planladığı gelen haberler arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA