• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.03.2017, 00:00

Pilot, uçuş sırasında çıldırdı: 6 ölü

Filipinler 'de akli dengesi bozuk olduğu bildirilen bir pilot, yönettiği uçakta bulunan beş askerle bir hostesi öldürdü, beş yolcuyu da ağır yaraladı. Olay, Zamboanga City havaalanından kalkıştanbir saat sonra meydana geldi. Ernesto Agdulos adlı pilot, yakınındaki m-16 tüfeğini eline aldı ve yolcu kabininin içinde rastgele ateş etmeye koyuldu. Ancak yolculardan durumu çabuk kavrayanlar pilotun üstüne atlayarak onu etkisiz hale getirmeyi başardı.

Polisin başına saplanan kurşun çıkarıldı

İzmir 'de günlerdir dehşet havası estiren THKO militanları tarafından vurulan polis memuru ölümle pençeleşiyor. Polisi vurduktan sonra bir otomobili silah zoruyla kaçıran anarşistler, iki arabayı da bomba ile tahrip ettikten sonra kayıplara karıştı. Mahir Çayan ve arkadaşlarının Kızıldere'de öldürülmelerinin yıldönümü nedeniyle birkaç gündür devam eden şiddet olaylarının daha doruğa ulaşma ihtimali üzerine polis olağanüstü güvenlik önlemi aldı.

Olga Korbut jimnastiği bıraktı

Jimnastiğin Comaneçi'den önceki devi, bu sporu güzel sanat olarak kabul ettiren ve düne dek salonlarda ve televizyon ekranlarında yüz milyonların gözdesi olan Olga Korbut, jimnastiği bıraktığını açıkladı. Soyvet jimnastikçisi kararını gazetecilere açıklarken fazla ayrıntıya girmedi ve bu konuda ileride bir basın toplantısı düzenleyerek daha fazla açıklama yapacağını belirtti.

30 MART 1977

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA