1.AYAK: İlk kez start alacak 2 yaşlı tayların Manila koşusu sürprize açık. Kapatılmasını önereceğim bu koşuya Obiwan, Tapit Girl ve Fast Step başta olmak üzere imkanlar ölçüsünde çok at yazılmalı.
2.AYAK: 4 yaşlı Arapların handikap mücadelesinde Doğu Kızı, Okinawa, Özgülen ve Uluçay kapışmasını izleyeceğiz. Altun Pınar hata kollayacak.
3.AYAK: İngilizlerin 16 handikapı çekişmeli geçecek. Bishamon ve Veritas öncelikle yazılmalı. Bolcan, Bekmezkız ve Star Gate de iddialı isimler. Medvina ve Golden Bird sürprizcilere.
4.AYAK: Çim pistteki kupalı koşuda Only öncelik alıyor. La Santa Roja'nın sert rakip olduğu gözardı edilmemeli.
5.AYAK: Arap taylarının kısa vade yarışında eküri destekli Cemilem ve Gözyaşı kapışması kazananı belirler.
6.AYAK: Dişi tayların 3 şartlı yarışını Sonnuşka'nın kazanmasını bekliyorum.
ALTILIM
| 6 | 4 | 5 | 5 | 2 | 11 |
| 10 | 5 | 1 | 9 | 5 | |
| 3 | 3 | 4 | |||
| 1 | 8 | 8 | |||
| 7 | 2 | ||||
| 2 4 8 3 |
F. (2) Affan, P. (5) Kandemir, Pp. (4) Rast, S. (3) Mertkal
F. (6) Obiwan, P. (10) Tapit Girl, Pp. (3) Fast Step, S. (1) Cavallo
F. (4) Doğu Kızı, P. (5) Okinawa, Pp. (3) Özgülen, S. (8) Uluçay
F. (5) Bishamon, P. (1) Veritas, Pp. (4) Bolcan, S. (8) Bekmezkız
F. (5) Only, P. (9) La Santa Roja, Pp. (1) Storm Eagle, S. (7) Sır Lancelot
F. (2) Cemilem, P. (5) Gözyaşı, Pp. (8) Obruk, S. (7) Nergisçiçek
F. (11) Sonnuşka, P. (5) Red Zeyten, Pp. (3) Rüzgarın İzi, S. (8) My Princess
6.KOŞU İKİLİ: 2/5
6/7.KOŞU ÇİFTE: 2/11
