• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gelecek Göztepe’nin FETHİ YURTTAŞ

Gelecek Göztepe’nin

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.09.2017, 00:00

Üç yıl önce söyleselerdi kaç kişi inanırdı bilmem. Deselerdi üç yıl içinde Süper Lig'de olacak Göztepe. Ama daha önemlisi bu süreçte Göztepe'nin tesis sorunu çözülecek, stadı yapılacak ve gerçek bir efsaneye doğru yol alacak. İnanması gerçekten zordu. Önce Urla'daki Adnan Süvari tesisleri bitirildi, bu yıl da genişletildi.
Ama bundan sonra yapılacaklar daha da heyecan verici. Bugüne kadar yapılanlar bundan sonra yapılacakların güvencesi sayılmalı. Cumartesi günü İzmir için çok önemli idi. Dokuz Eylül her yıl anlamlıydı.
Ama bu yıl daha bir anlam kazandı. Göztepe Stadı'nın temeli atıldı. Yaklaşık iki yılda tamamlanacak. İşte o zaman çok yol alınmış olacak. Artık Göztepe yalnızca İzmir için değil, Türkiye için de çok özel olacak. Hele ki bu arada Torbalı'daki alt yapı tesisleri de devreye girince varın gerisini siz düşünün.

Herkese görevler düşüyor

On dört yıl sonra gelinen Süper Lig'de ilk dört hafta geride kaldı. Zor fikstüre ve ilk iki İzmir maçlarında taraftarı yanında olmamasına karşın Göztepe başarılıydı. Bu yıl hedef ligde kalmak olarak belirlendi. Görünen o ki hedef tutturulacak gibi. Artık her transfer döneminde kadro komple değiştirilmeden yapılacak eklemelerle iki yıl dayanmak gerek. Bunun için herkese görev düşüyor.
Bu güzelliklere destek olmalı. Sabırla ve birlikte ortak hedefe gidilmeli. Göztepe taraftarı görevini her zaman yapmıştır. Ama ilk kez bu kadar güçlü bir yönetim var. Bu yönetimin yanında durmalı ve iki yıl ne pahasına olursa olsun Göztepe'ye zarar verecek hiçbir davranışın içinde olmamalı.
Artık seyircisiz maç oynamamalı Göztepe.
Gereksiz cezalara neden olmamalı. Gelecek Göztepe'nin unutulmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA