• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Müthiş maç Göztepe’nin FETHİ YURTTAŞ

Müthiş maç Göztepe'nin

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2017, 00:00

Süper Lig'de ender görülebilecek bir maç oldu. Hem Göztepe, hem de Gençlerbirliği oyuncuları ilk yarının son on dakikasında ve ikinci yarının tamamında ziyafet çektiler. Sonunda gülen taraf Göztepe oldu. Göztepe yıllar sonra geldiği Süper Lig'de evindeki üçüncü maçında taraftarını görebildi. Ama ne taraftar. Maçın başında başladı isyan, son düdüğe kadar hiç susmamacasına. Taraftarın temposuna ancak 35. dakikadan sonra ayak uydurabildi futbolcular. Gençlerin sayılmayan golünden sonra resital başladı. Sahada Sabri şov vardı. İlk golde ayakta kalmayı bildi kaptan ve Scarione'ye "al da at" dedi. Usta da gereğini yaptı. Bir dakika sonra aynı Sabri duran topu öyle güzel kullandı ki en arkadaki Kadu biraz zor olsa bile Tayfur'a asist yaptı ve tribünlere bayram havası geldi. Sonra Gençlerbirliği atakları. Beto kurtardı. Alkışlandı. Ama kornerden gelen topu önce kurtarsa da boşta kalan topun gol olmasına yapacak birşeyi yoktu. Aslında orada bulunan Gouffran engel olabilirdi. Arkasından Jahovic çok güzel vurdu, Hopf aynı güzellikte kurtardı. İkinci yarı tam bir futbol ziyafeti. Göztepe maçı çok erken koparabilecek pozisyonlar yakaladı. Ancak önce Gouffran, sonra Ghilas inanılmazı yaptılar. Neyse ki günün en çok mücadele edenlerinden Jahovic üçüncü golü buldu.

EN GÜZEL MESAJLAR

Ama Gençlerbirliği durmadı.Atak üstüne atak yaptılar. İşte o anlarda kalede Beto vardı. Kurtardı, kurtardı. Göztepe gol ararken dönen topta Serdar Özkan bomboş kalmıştı.
Müthiş maç düello şeklinde geçti ve bitti. Herkes maçtan çıkarken keşke bitmeseydi diyordu. İki takım oyuncularını da kutlamalı. Göztepe böylesine zor fikstürün ilk beş maçında on puan yaparak "Ben bu ligde kalıcı olacağım" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA