• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Artık atan da var FETHİ YURTTAŞ

Artık atan da var

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.10.2017, 00:00

Kayserispor deplasmanı sonrası takımın tutanı var da atanı yok demiştim.
Bir de eklemiştim "Jahovic yanlış yerde oynatılıyor" diye. Biraz daha ileri gidip Ghilas ya da Jahovic olmalı diye eklemiştim. O günden sonra Tamer Tuna Jahovic'i asıl yerinde oynatmaya başladı. Artık hem atanı, hem de tutanı var. Yazdıkça yazıyorum. Kaleci Beto'ya övgüler az. Antalya maçında da üç önemli kurtarışıyla her zamanki gibi galibiyette büyük pay sahibiydi. Peybernes ve Kadu iyi uyuştular. Defansın sağı solu da harikaydı. Traore hem Maicon'u etkisiz hale getirdi, hem ataklara destek verdi.
(Yenilen golde Rotman'ın hatası büyüktü) Castro her zamanki gibi rakibi çökerten atakların yönlendiricisiydi. Hakemin hoşgörüsü fazla olmasa Castro'ya yapılan faullerle en az bir Antalya'lı daha atılırdı.
Hele Diego üç kez kırmızı kart görmeliydi.
Sonradan oyuna girenlerin katkısı da önemliydi. Halil Akbunar defansına çok yardımcı oldu. Ama defans oyuncuları ve Selçuk Şahin bomboş olduğu anlarda nedense kendisini tercih etmediler.

ALTERNATİF ŞİŞMANOĞLU

İlk kez ve kısa süre almasına karşın Ömer etkiliydi. Dahası bir türlü gelmeyen 3. golü atandı. Anlaşılan Jahovic'i dinlendirecek alternatif o olacak. Hoş geldin diyorum. Göztepe çok iyi yaptığı başlangıcı sürdürüyor. Bu hafta İzmir'de Alanyaspor maçını da kazanırsa artık ileriye çok keyifli bakabiliriz. Bu futbolcular bunu da hak ettiler. Ama her zaman dediğim gibi aynı disiplin ve çabayı aynı tevazu ile birleştirerek. Son sözüm Hakan Çinemre'ye. Geçmiş olsun. Daha genç.
Arkadaşları gollerden sonra gereken desteği verdiler. Sabırla hazırlasın kendisini.
Bu takımın gençlere de ihtiyacı olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA