• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eldeki mi, daldaki mi ? FETHİ YURTTAŞ

Eldeki mi, daldaki mi ?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.10.2017, 00:00

Birkaç gündür gazetelerde Jahovic ile ilgili haberler okuyoruz. Beşiktaş Necip ve Mustafa Pektemek karşılığı Jahovic'i istiyormuş. Hangi takım biraz öne çıksa böyle haberler duyarız. Yıllarca böyle olmuştur. Neyse ki başkan Sepil gaza gelmeyerek ilk yılı kazasız atlatmak yanlısı. Demek ki iyi oynayan takımı bozmak doğru değil. Yıllar sonra iyi bir golcü yakaladı Göztepe. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da takıma katkısını sürdürüyor. Hani, "Eldeki mi, daldaki mi" derler ya bence eldeki Jahovic.
Geçen haftanın önemli başlıklarından biri de Başkan Sepil'in dolduruşa gelinmeyeceğini açıklamasıydı.
Bu açıklama gerçekten çok önemliydi.
Göztepe taraftarı takımını her zaman yarışmacı görmek ister. Yıllarca alt liglerde buna alıştılar.
Bazen şampiyonluk sevinci bazen hüsran yaşadılar.
Süper Lig daha farklı. Önce tutunmak gerek.

ASANSÖR TAKIM OLMAMALI

İşte bu gerçeği bilen ve iyi gören başkan doğru hedef çizdi, "İki yıl ligde kalmak öncelikli hedef" dedi. Takıma takviyeler yaparken özverili davrandı. İyi takım kurmaya çalıştı. Lige de iyi başladı Göztepe. Birden herkesin iştahı kabardı. Buraya kadar güzel.
Ama abartmamalı. Ligin daha ilk haftaları.
Bundan sonrası daha zor olacak. Göztepe'nin güçlü olduğunu artık herkes biliyor ve görüyor. Bir hafta önce Başakşehir karşısında yenilgiye karşın taraftar desteği çok güzeldi.
Öncelikle bu mücadele ve iyi oyun devam etmeli. İzmir'de kaybetmeyen, hatta kazanmasını bilen, sonra da deplasmanda iyi mücadele eden ve puan, ya da puanlar getiren Göztepe.

TESİSLER HEYECAN VERİYOR

Yıllarca yarışmacı oldu Göztepe. Hep heyecanlandık.
Ama tesis bir türlü gündeme oturmamıştı.
Üç yıldır bu konuda hep ileriye gidildi.
Başlatanları da bitirenleri de saygıyla anıyoruz.
İkinci hamle ve üçüncü hamle birlikte yürüyecek ve bitecek gibi görünüyor. Dileyelim söylendiği gibi zamanında tamamlansın. İşte bu hamleler için sabırlı olmalı Göztepeliler. İki yıl boyunca hem kalıcı olup heyecanlı maçlar izleyelim, hem de çağı yakalayalım. İzmir ve Göztepeliler ondan sonra Süper Lig'de de yarışmacı Göztepe'yi keyifle izleyecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA